«Η Ελευσίνα θα κάνει ζημιές»

Ο Άγγελος Διγκόζης χαρακτήρισε πολύ πιο δύσκολη από ότι φάνηκε τη νίκη (3-1) της Κέρκυρας στην Ελευσίνα.

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Ελευσίνα έμεινε ο προπονητής της Κέρκυρας, Άγγελος Διγκόζης. Το flnews.gr έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει την τοποθέτησή του:

«Η νίκη απέναντι στην Ελευσίνα δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ. Η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είναι αυτή που μετράει περισσότερο. Εμείς κάναμε ακόμη ένα θετικό βήμα στον δρόμο που έχουμε χαράξει και βλέπει στην κορυφή»

«Η νίκη απέναντι στην Ελευσίνα δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ. Η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είναι αυτή που μετράει περισσότερο. Η Ελευσίνα είναι μια ομάδα που θα κάνει ζημιές στο φετινό πρωτάθλημα και δείχνει πως έχει στοιχεία που θα δυσκολέψουν αρκετούς από τους αντιπάλους της. Εμείς κάναμε ακόμη ένα θετικό βήμα στον δρόμο που έχουμε χαράξει και βλέπει στην κορυφή».

Η αναβολή του δεύτερου αγώνα σας δημιούργησε πρόβλημα στον γενικό ρυθμό της ομάδας;

«Αν κρίνω από το αποτέλεσμα θα πρέπει να πω ότι δεν μας επηρέασε, αλλά αν προσέξει κανείς κάποια κενά διαστήματα που είχαμε μέσα στην αναμέτρηση θα δει ότι ήταν αρνητικό για εμάς που υπήρχε κενό μετά την πρεμιέρα». 

Last modified onΠαρασκευή, 09 Οκτώβριος 2015 21:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep