Δύο εκπαιδευόμενοι στην Κέρκυρα

Οι Ίσερης, Γρηγοράκης εντάχθηκαν στο ρόστερ της Κέρκυρας.

Τους έξι Κερκυραίους έφτασε το ρόστερ των Φαιάκων. Η ομάδα του Ιονίου έκανε γνωστό ότι σε αυτό εντάχθηκαν ως εκπαιδευόμενοι οι Αλέξανδρος Γρηγοράκης, Άντονι Ίσερης. Αναλυτικά:

Με εξαιρετική ικανοποίηση, η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την ένταξη στο ρόστερ της α’ ομάδας, ως εκπαιδευόμενων, δύο δικών της παιδιών. Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ και του ΑΝΤΟΝΥ ΙΣΕΡΗ, στους οποίους εύχεται υγεία, πρόοδο και... σιδεροκέφαλοι.

Επισημαίνουμε ότι με τους Γρηγοράκη και Ίσερη, στο φετινό (2015-’16) ρόστερ της Κέρκυρας οι Κερκυραίοι ποδοσφαιριστές έφθασαν αισίως τους έξι (με επαγγελματικό συμβόλαιο, υπενθυμίζουμε, οι Νίκος Κρητικός, Κώστας Γεωργακόπουλος, Νίκος Μεντής και Θωμάς Τριαντάφυλλος). Αριθμός- ρεκόρ της σύγχρονης ιστορίας, αλλά και άλλη μια περίτρανη απόδειξη της βούλησης της ΠΑΕ να επενδύσει στον ταλαντούχο Κερκυραίο ποδοσφαιριστή.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους Γρηγόρη Χανδρινό και Γιώργο Γαρδικιώτη, που, μετά τη θητεία τους ως εκπαιδευόμενοι, αποχώρησαν απ’ την ομάδα μας. Τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον.

►Το Curriculim Vitae Αλέξανδρου και Άντονυ

Ο Αλέξανδρος Γρηγοράκης γεννήθηκε στις 22/11/1995 και αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης. Γιος του άλλοτε προέδρου του Ερασιτέχνη ΑΟ Κέρκυρα, Παναγιώτη Γρηγοράκη, κατάφερε να αφήσει πίσω το τραγικό, περσινό τροχαίο στη Σωτηριώτισσα, όπου έχασε τη ζωή του ο Ανδρέας Νίκας και να επιστρέψει ακμαίος στα γήπεδα με τη φανέλα των Νέων της Κέρκυρας, εξελισσόμενος στον πρώτο σκόρερ της ομάδας στο περσινό Πρωτάθλημα της Super League (2014-’15), με 9 γκολ. Ποδόσφαιρο πρωτόπαιξε στους «Φοίνικες». Ακολούθησαν οι «μικροί» του Ολυμπιακού Μαντουκιού και απ’ τα 11 χρόνια του εντάχθηκε, αρχικά στην Ακαδημία και κατόπιν στα τμήματα υποδομής του ΑΟ Κέρκυρα. «Καταπίνοντας» όλα τα σκαλιά έως την U20 (κανονικά εντάχθηκε εκεί το 2012, επί Γιάννη Χονδρογιάννη) και διατελώντας αρχηγός, τόσο σε U17, όσο και της U20.

Ο Άντονι - Τζον Ίσερης γεννήθηκε στις 2/3/1995 και αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή. Αριστεροπόδαρος, στην οικογένεια της Κέρκυρας εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2014 (Νέοι, με προπονητή τον Νίκο Καμμένο), έχοντας διαδραματίσει, παρά το νεαρό της ηλικίας του, εξαιρετική πορεία, έως τότε, στην απολύτως απαιτητική Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας, με τις φανέλες Κρόνου (2013-’14) και Αστέρα Πετριτή (2011-’12), αλλά κι ενδιάμεσα (2012-’13) με του Ολύμπου (2012-’13), στη Δ’ Εθνική (άνοδος στη Γ’ και κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΚ). Ενώ παράλληλα, υπήρξε βασικό στέλεχος των Μικτών Ομάδων της Ένωσης στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής της ΕΠΟ. Παιδί... ποδοσφαιρικής οικογένειας, καθώς ο μεγαλύτερος αδελφός του, Δημήτρης (από φέτος της ΑΕ Λευκίμμης) θεωρήθηκε τα προηγούμενα χρόνια απ’ τα μεγαλύτερα ταλέντα στο νησί, έχοντας διετή θητεία και στην ομάδα Νέων του ΑΟ Κέρκυρα».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Σεπτέμβριος 2015 17:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep