Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με πείσμα και προσωπικότητα»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου εκθείασε τους ποδοσφαιριστές του για τη μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας δήλωσε μετά την επικράτηση επί της ομάδας της Εύβοιας: «Θα ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν τέτοιο το πάθος, τέτοια η διάθεση, η συγκέντρωση για τη νίκη... Ποτέ δεν παρατήσαμε το ματς. Ακόμη και με δέκα παίκτες κι ενώ προσπαθούσα να πω στους ποδοσφαιριστές μου ότι υπό προϋποθέσεις κι έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ενδεχομένως και να μας έκανε και το “Χ” –γιατί θα ήταν καταστροφικό το να το χάσουμε-, το πείσμα αυτών των παιδιών και η προσωπικότητά τους, έφεραν τους τρεις βαθμούς της νίκης και μας έφεραν ακόμη πιο κοντά στο όνειρο.
Δεν μας θεωρώ τυχερούς πολύ απλά γιατί ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο σήμερα! Έστω κι αν δικαιωθήκαμε στην τελευταία φάση του αγώνα, μ’ αυτό το ασύλληπτο σουτ του Κόντου. Είχαμε και πιο μπροστά ευκαιρίες, με τον Σουάνη, το δοκάρι με τον Ναγιάρ. Eτσι όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα και μ’ όλα αυτά που έχουν γίνει στη συγκεκριμένη κατηγορία, είναι όνειρο. Και πραγματοποιείται. Εν αντιθέσει με άλλες ομάδες –και μιλάω για ιστορικές ομάδες. Εμείς αντιπαραθέτουμε το πείσμα, τη δουλειά, τη διοικητική ηρεμία και συνέπεια κι έτσι μπορούμε να είμαστε πρώτοι. Κι εκεί θέλουμε να μείνουμε ως το τέλος.
Απομένουν δύο παιχνίδια. Εμείς θέλουμε να πάρουμε τρεις βαθμούς για να οριστικοποιήσουμε την άνοδο κι αυτό θα πρέπει να κοιτάμε, από τώρα κιόλας, μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα (σ.σ. με Ηρακλή, στο ΕΑΚ). Τότε πραγματικά –γιατί τα έχουμε δει όλα στο ποδόσφαιρο- θα μπορούμε να πανηγυρίσουμε, όλο το νησί. Μέχρι την Τετάρτη, κάτω τα κεφάλια. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, ο οποίος σήμερα ήταν συγκινητικός, βοήθησε πολύ κι “έσπρωξε” αυτά τα παιδιά στη νίκη. Το ίδιο αναμένουμε και την Τετάρτη».
Πηγή: corfusports

Last modified onΣάββατο, 24 Μάιος 2014 23:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep