Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«H καλύτερη ομάδα των play off»

Ο Παναγιώτης Ζορμπάς δήλωσε ότι η Κέρκυρα είναι η καλύτερη ομάδα των play off.

Ο μεσοεπιθετικός των Φαιάκων υποστήριξε ότι δίκαια η Κέρκυρα είναι στην πρώτη θέση, αναφέρθηκε στο διπλό επί του Φωστήρα, αλλά και στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ, το οποίο ωστόσο, όπως τόνισε, δεν ήταν επίσημο. Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ζορμπά στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για το χθεσινό παιχνίδι και τη συνέχεια: «Χθες ήμασταν και λίγο άτυχοι, γιατί είχαμε δοκάρια. Δεν ήταν θέμα άγχους, αλλά καθαρά τύχης. Έχουμε έναν τελικό το Σάββατο. Κοιτάμε να τα δώσουμε όλα να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας άρα και στα χέρια μας τη δυνατότητα να περάσουμε».

Εάν είναι δίκαιη η βαθμολογία: «Και στα 10 ματς ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Έχουμε δείξει ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Νομίζω ότι δίκαια ήμαστε στην πρώτη θέση. Για τις άλλες θέσεις θα γίνει μια μάχη. Πιστεύω η Νίκη έχει δείξει μια σταθερότητα και γενικότερα η βαθμολογία είναι δίκαιη».

Για το ενδιαφέρον που υπήρξε από την ΑΕΚ: «Δεν έγινε ποτέ επίσημη πρόταση από την ΑΕΚ. Απλώς κουβέντες είχα με κάποιους ανθρώπους. Αποφάσισα να πάω στην Κέρκυρα καθώς δεν έγινε τίποτα με την ΑΕΚ και νομίζω ότι έκανα τη σωστή επιλογή».

Last modified onΤετάρτη, 21 Μάιος 2014 12:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep