Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Διπλή πτήση για Κέρκυρα

Αποφασίζει για Σουάνη η τεχνική ηγεσία των Φαιάκων.

Με συγκομιδή ενός πόντου από τα ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον ΑΟ Χανιά επιστρέφει τη Δευτέρα (12/05) στη βάση της η Κέρκυρα. Η ομάδα του Ιονίου ηττήθηκε δίκαια στα Περιβόλια και πλέον βλέπει ως τελικό το παιχνίδι της Τετάρτης (14/05) με τη Νίκη Βόλου. Εξάλλου με τρίποντο θα αποκτήσει προβάδισμα δύο πόντων έναντι του δεύτερου.

Οι Φαίακες προπονήθηκαν και τη Δευτέρα (12/05) στο Μάλεμε και ακολούθως αναχώρησαν αεροπορικώς για το «Ελ. Βενιζέλος». Από εκεί με νέα πτήση προγραμματίστηκε η επιστροφή στο νησί του Ιονίου, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να καλείται να αποφασίσει ποια ματς θα χάσει ο Δημήτρης Σουάνης. Ο επιθετικός των «κυανέρυθρων» έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες. Παράλληλα, εκτός πλάνων θα βρίσκεται ο Κουτσόπουλος, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του τραυματία Βενέτη. Στις επιστροφές, αυτή του Παρασκευαΐδη από τιμωρία.

Η ΠΑΕ, τέλος, ευχαρίστησε τον Πλατανιά για την παραχώρηση του Μάλεμε και ανέφερε: «Η ΠΑΕ Κέρκυρα ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Πλατανιάς για την παραχώρηση του γηπέδου της, για τις προπονήσεις της ομάδας μας, κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στον Πλατανιά, ενόψει του χθεσινού αγώνα (11/05) με την ομάδα των Χανίων».

Last modified onΔευτέρα, 12 Μάιος 2014 18:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep