Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Υπερπολύτιμος βαθμός»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου χαρακτήρισε θετική την ισοπαλία της Κέρκυρας κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τον υπερπολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας μέσα στο Βόλο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήρθαμε σήμερα στον Βόλο να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό που έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο. Εμείς είχαμε δύο παιχνίδια εκτός έδρας, αυτό και την επόμενη αγωνιστική με τα Χανιά και οπωσδήποτε θέλαμε ένα θετικό αποτέλεσμα και σε αυτό και στο επόμενο. Θετικό αποτέλεσμα για εμάς είναι και ο βαθμός της ισοπαλίας. Στο πρώτο μέρος έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι και μπορεί να είχαμε καλύτερη κυκλοφορία. Στο δεύτερο ήταν φυσικό ο Ολυμπιακός να πιέσει όπως και έκανε, χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Στη συνέχεια το αποτέλεσμα ήταν αυτοσκοπός, ίσως για πρώτη φορά φέτος. Συγχαρητήρια για αυτόν τον υπερπολύτιμο βαθμό και εύχομαι να φανεί αυτός ο βαθμός στο τέλος».

Για το αν έδωσε εντολή στους παίκτες του να καθυστερούν: «Δεν έχω δώσει ποτέ τέτοια εντολή. Εδώ είναι ο παίκτης να σας πει. Αυτό που έγινε με τη Νίκη Βόλου ήταν φιλοσοφία, αυτό που έγινε σήμερα ήταν τυχαίο και έγινε στο τέλος και όχι από το 46’ όπως έγινε με τη Νίκη Βόλου».

Πηγή: magnesiasports

Last modified onΤετάρτη, 07 Μάιος 2014 20:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep