Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Στη Χαλκίδα από την Παρασκευή

Η Κέρκυρα αφίχθηκε λίγο μετά τις 22:00 της Παρασκευής (25/04) στην Αθήνα.

Αποστολή από την Παρασκευή (25/04) έβγαλε ο Μιχάλης Γρηγορίου στην Κέρκυρα. Και αυτό γιατί οι Φαίακες δεν μπόρεσαν να βρουν αεροπορικά εισιτήρια για το Σάββατο (26/04) ενόψει του ταξιδιού στην Αθήνα. Έτσι, η ομάδα του Ιονίου λίγο μετά τις 22:00 αφίχθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» και από εκεί προγραμματίστηκε η μετάβαση στη Χαλκίδα ενόψει του ματς της Κυριακής (27/05) με τον Ηρακλή Ψαχνών εκτός έδρας. Η αποστολή είναι η ίδια με αυτή του αγώνα με τον Φωστήρα και αφορά και στο προσεχές παιχνίδι με τον Ηρακλή, καθώς οι «κυανέρυθροι» δεν θα επιστρέψουν στη βάση τους. Το Σάββατο (26/04) έχει προγραμματιστεί προπόνηση στη Νέα Αρτάκη.

Εκτός πλάνων ενόψει του αγώνα με τους «πράσινους» έχει τεθεί ο Ραπτάκης που έχει κάνει ράμματα στο πόδι. Θα παίξει, όμως απέναντι στον Ηρακλή. Την αποστολή δεν ακολούθησε και ο τραυματίας Γεωργακόπουλος.

H αποστολή: Κουτζαβασίλης, Βρονταράς, Βλάχος, Βενέτης, Καραγιαννίδης, Παρασκευαΐδης, Ραπτάκης, Κουτσόπουλος, Μαραγκός, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Καραδέμητρος, Κρητικός, Παππάς, Κόντος, Ανδρεόπουλος, Γυφτοκώστας, Σουάνης, Γκόμεζ, Μπεριάν, Μπαλντοβαλίεφ, Σίκιμιτς.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Απρίλιος 2014 22:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep