Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Φινάλε με τρεις νίκες»

Ο Γιώργος Προβατάς θεωρεί σίγουρη την πρωτιά της Κέρκυρας.

Στον Arena Fm φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Κέρκυρας, Γιώργος Προβατάς και σημείωσε ότι οι Φαίακες θα τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο παρά τις ήττες που γνώρισαν από Αιγινιακό και Ηρακλή. Όπως δήλωσε:

«Ξεκίνησε πολύ καλά η χρονιά με επτά συνεχόμενες νίκες. Στην αρχή ο στόχος μας ήταν να μπούμε στα πλέι οφ, αλλά τρώγοντας μας άνοιξε η όρεξη και πραγματοποιήσαμε μια πάρα πολύ καλή πορεία. Δίκαια είμαστε στην πρώτη θέση και εκεί θα παραμείνουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Τώρα τελευταία κάναμε κάποιες ήττες, με τον Αιγινιακό και με τον Ηρακλή μέσα στην Κέρκυρα, αλλά παραμένουμε στην πρώτη θέση. Τα τρία παιχνίδια που απομένουν δεν είναι εύκολα αλλά θα πάμε για το 3/3. Θεωρώ ότι δεν αντιμετωπίσουμε πρόβλημα».

Για τις ομάδες που ανεβαίνουν και το 2+1:

«Να πω την αλήθεια δεν το περιμέναμε. Το να παίζεις εφτά μήνες χωρίς να ξέρεις πόσες ομάδες θα ανέβουν τελικά σίγουρα είναι πρόβλημα. Στην Ελλάδα ζούμε και έχουμε μάθει ότι όλα μπορούν να αλλάξουν από την μια μέρα στην άλλη. Είναι διαφορετικό όμως να ξεκινάς και να ξέρεις τους στόχους σου από την αρχή. Εδώ φτάσαμε Φεβρουάριο και ακόμα δεν ξέραμε τίποτα. Είναι άδικη η διασταύρωση με ομάδα της Super League. Τα μπάτζετ είναι πολύ διαφορετικά και σε κάθε περίπτωση θέλουμε να το αποφύγουμε και να πάρουμε την απευθείας άνοδο.

Ήταν και είναι μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, υπάρχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα στις ομάδες. Εύχομαι να τελειώσει η χρονιά με όλες τις ομάδες. Πολλές δυσκολεύονται να πληρώσουν ακόμα και τα ταξίδια. Γνωρίζω για τα τεράστια προβλήματα στην ομάδα των Γιαννιτσών, η οποία πραγματικά έκανε μεγάλο αγώνα. Λυπηρό και το γεγονός που έγινε στα Μέγαρα, είναι ιστορική ομάδα αλλά θεωρώ ότι αυτά τα λάθη για να γίνονται κάτι δεν λειτουργεί σωστά».

Για το Αιγινιακός-Ηρακλής και τα προβλήματα με το γήπεδο:

«Είναι άκρως επικίνδυνο αυτό που γίνεται . Πολλοί φίλαθλοι του Ηρακλή θα θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο, εδώ ήρθαν στην Κέρκυρα. Θα έπρεπε να γίνει σε ένα άλλο γήπεδο, καθώς είναι το παιχνίδι της χρονιάς και για τις δυο ομάδες».

Last modified onΤετάρτη, 12 Μάρτιος 2014 22:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep