Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ψεύτης ο Ποτουρίδης»

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της Κέρκυρας, Άκης Βαρέλης, πέρασε στην αντεπίθεση.

Την παραίτησή του από τη θέση του υπευθύνου ασφαλείας της ΠΑΕ Κέρκυρα υπέβαλλε ο Άκης Βαρέλης. «Αν η ΠΑΕ ενδιαφερόταν για τους υπαλλήλους της, θα έβγαζε μια ανακοίνωση να με προστατεύσει. Και μένα και τον γενικό αρχηγό και τον τεχνικό διευθυντή. Αλλά δεν το ‘κανε ποτέ, μένοντας με τη σιωπή της» τόνισε ο Βαρέλης, αναφορικά με τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον βατανιακό και την επίθεση που εξαπέλυσε εις βάρος του ο Γεράσιμος Ποτουρίδης, πρόεδρος του Βατανιακού.
Ο Βαρέλης, μάλιστα, απάντησε στα όσα του καταλόγισε ο Ποτουρίδης, λέγοντας αρχικά: «Είναι πράγματα αναληθή και θεατρινισμοί από έναν κύριο, που... θέλει να λέγεται πρόεδρος μιας ομάδας Football League. Και ο οποίος στον περσινό αγώνα της Κασσιώπης εκτός –γιατί φέτος, δεν... μπορούσε να πει και πολλά (σ.σ. 5-1)-, έβρισε τον κ. Καλογιάννη, τον πρόεδρο της Football League, μπροστά στον κ. Κουτσούρη, ότι “στήνει” τους αγώνες της, επειδή είναι Κερκυραίος! Και μετά τη λήξη του αγώνα, χτυπούσε τις πόρτες των αποδυτηρίων κι έβριζε τους ποδοσφαιριστές μας. Κι αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και ο ίδιος ο κ. Κουτσούρης. Επιπλέον, την Κυριακή, ο κύριος αυτός μου έκανε χειρονομία από πάνω, τις εξέδρες και με ειρωνεύτηκε. Όπως με είχε ειρωνευτεί και στα άλλα παιχνίδια, που παίξαμε στην έδρα τους! Όπως ειρωνεύτηκε τον κ. Καλογιάννη, τον κ. Κουτσούρη, τους ποδοσφαιριστές..».
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ: «Μπορεί κάποια στιγμή οι εκδηλώσεις μου, πάνω στον ενθουσιασμό μου, να ήταν λίγο “παρατεταμένες”. Μπορεί, επειδή ήμουν και παλιός ποδοσφαιριστής της Κασσιώπης, να λειτούργησα λίγο σαν φίλαθλος. Αν μ’ αυτό ενόχλησα κάποιους από το φίλαθλο κοινό της Κέρκυρας, ζητώ συγγνώμη. Αλλά ως εκεί. Αυτά που είπε, είναι ψέματα. Θα συζητήσω με τον δικηγόρο μου να δω μήπως κινηθώ νομικά εναντίον του κυρίου αυτού».
ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ: «Ουδέποτε κυκλοφόρησα με όπλο, όπως ισχυρίζεται. Αν είναι δυνατόν, είχα τα παιδιά μου στο γήπεδο, τα οποία κι ανέφερε – ενώ εγώ δεν αναφέρθηκα στα παιδιά κανενός. Τι είμαστε, στο... Φαρ Ουέστ, να τραβάμε πιστόλια; Άλλωστε, πώς μπορώ να κινηθώ σε έναν τέτοιο χώρο με πιστόλι, παρουσία 30 αστυνομικών και να μην το δει κανείς; Και πώς είναι δυνατόν, αφού πρώτα, κατ’ αυτόν τον τρόπο εκθέτει τους Αστυνομικούς, μετά να τους δίνει συγχαρητήρια για τη στάση τους; Ο άνθρωπος είναι θεατρίνος, αλλοπρόσαλλος...»
ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ 16ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ: «Είναι πολύ γελοίο να λέει ότι τρομοκρατούσα 16χρονα παιδιά. Είμαι οικογενειάρχης με 5 παιδιά και από αυτά, τα δύο είναι 15 και 16 ετών! Πώς είναι, λοιπόν, δυνατόν να έκανα κάτι τέτοιο; Ουδέποτε! Εκτός κι αν του φταίει η... σωματική μου διάπλαση! Εμείς, δηλαδή, που είμαστε ψηλοί, περισσότερο από τον μέσο όρο –τον παρατηρητή, τους φιλάθλους- δεν πρέπει να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο; Είναι γελοίος ο άνθρωπος. Ένας... πρόεδρος της συμφοράς!»
Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙ... ΛΥΠΗΣΗΣ: «Κανονικά, δεν έπρεπε να τους λυπηθούμε, όπως μας ζήταγαν, να μην τους διασύρουμε! Δεν ήθελα να το πω, γιατί θίγω, ενδεχομένως, μια ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά έτσι έγινε...»
«Ζητεί δημοσιότητα, θα πρέπει να ντρέπεται!»

Πηγή: corfusports.gr

Last modified onΠέμπτη, 16 Ιανουάριος 2014 22:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep