Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σίγουρα δύο προσθήκες»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου προανήγγειλε ενίσχυση στην Κέρκυρα.

Για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της κατηγορίας, τις συνθήκες στην Κέρκυρα και την επικείμενη έλευση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών μίλησε ο Μιχάλης Γρηγορίου στον Arena Fm. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε μόλις δυο ήττες και είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θεωρώ ότι έχουμε πάρει ένα προβάδισμα χωρίς να σημαίνει αυτό τίποτα. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και πρέπει να καταβάλουμε πολύ κόπο. Καταρχήν να βγούμε πρώτοι στον όμιλό μας και από εκεί και πέρα έχουμε ένα ακόμα μίνι πρωτάθλημα στο οποίο θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα δυσκολότερες ομάδες.

Είναι έτσι δομημένη η κατηγορία που αν δεν φανείς σοβαρός και δυνατός σε όλα τα παιχνίδια θα πάθεις ζημιά. Παίρνοντας μαθήματα μπορείς και προχωράς δυνατότερος. Αυτό που πάθαμε με τον Βατανιακό όπου από το 3-0 μας το έκαναν 3-3, ήταν πραγματικά ένα απίστευτο καμ-μπακ, και νομίζω ότι ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για μας. Τίποτα δεν είναι εύκολο και σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να παλεύεις μέχρι το 90’.

Είμαι συνηθισμένος ότι κάθε χρόνο θα έχουμε να περιμένουμε και κάτι καινούργιο σε αυτήν την κατηγορία. Εύχομαι κάποια στιγμή να αλλάξουν όλα αυτά και να ξέρουμε και εμείς σαν τι πρέπει να ετοιμάζουμε τις ομάδες μας. Εδώ ακόμα Ιανουάριο μήνα δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα ανέβουνε στην Σούπερ Λιγκ».

Για τις μεταγραφές: «Η Κέρκυρα θα ενισχυθεί κανονικά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Θα πάρουμε σίγουρα ακόμα δυο ποδοσφαιριστές, αλλά αν βρεθεί και κάτι άλλο εξαιρετικό, θα κινηθούμε να το αποκτήσουμε».

Για τα οικονομικά της Κέρκυρας: «Στην Κέρκυρα είναι εξαιρετική η κατάσταση, λειτουργούμε πάρα πολύ καλά, έχουμε μια διοίκηση που έχει κάνει ένα πολύ σωστό προγραμματισμό που μας δείχνει μέχρι πού μπορούμε να κινηθούμε. Από εκεί και πέρα είναι πολύ λυπηρό ότι υπάρχουν ομάδες μόνο για να υπάρχουν. Τεράστια προβλήματα ακόμα και επιβίωσης. Να σκεφτείτε ότι πρεσβεύουμε την δεύτερη κατηγορίας της Ελλάδας. Δεν ξέρω πού αλλού συμβαίνει αυτό το πράγμα. Θέλω να πω ότι υπάρχουν ομάδες στην Γ’ Εθνική, ακόμα και στο τοπικό πρωτάθλημα που λειτουργούν πολύ καλύτερα από ομάδες της Football League».

Για το πρωτάθλημα: «Το περσινό ήταν πραγματικά το καλύτερο τα τελευταία 20 χρόνια. Όσο για το φετινό εύχομαι αυτή η διαδικασία να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Από τον Νότιο όμιλο ο Ολυμπιακός βόλου είναι το μεγάλο φαβορί, τα Χανιά επίσης πηγαίνουν πολύ καλά, και υπάρχουν και άλλες ομάδες όπως η Καλλιθέα, τα Ψαχνά και η Παναχαϊκή».

Last modified onΤετάρτη, 15 Ιανουάριος 2014 22:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep