Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δίκαιη νίκη»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου παραδέχτηκε τη δυσκολία της αποστολής της Κέρκυρας.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε μετά τη νίκη (2-0) απέναντι στον Πιερικό: «Χρόνια πολλά σε όλους και Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Ο Πιερικός σήμερα μπήκε πιο δυνατά και στο πρώτο εικοσάλεπτο φανέρωσε περισσότερη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, μας πίεσε και χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Θα μπορούσε να προηγηθεί, ωστόσο μετά το 20' πήραμε τα ηνία της αναμέτρησης, χάσαμε κι εμείς ευκαιρίες να σκοράρουμε, και μάλιστα πιο κλασικές. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δε διαφοροποιήθηκε στα πρώτα λεπτά, με τον Πιερικό να πιέζει για 10-15 λεπτά και να προσπαθεί να πετύχει γκολ.

Από εκεί και πέρα η Κέρκυρα είχε τον έλεγχο του αγώνα, κάναμε αρκετές ευκαιρίες, είχαμε τετ α τετ, πετύχαμε δυο γκολ και αυτό που κρατάμε είναι η νίκη. Θέλαμε να κλείσουμε επιτυχημένα τον πρώτο γύρο και το 2013 και τα καταφέραμε. Τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τη δεύτερη ευθεία του πρωταθλήματος, και τα πλέι οφ.

Θεωρώ ότι η νίκη μας είναι δίκαιη. Εύχομαι στο φίλο Νίκο Θεοδοσιάδη και στον Πιερικό ό, τι καλύτερο. Παρά τα όποια προβλήματα έχει, ο Πιερικός είναι ιστορική ομάδα, με πολλά χρόνια στην κατηγορία και εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους της».

Ο Νίκος Γυφτοκώστας είπε: «Δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα για να κλείσουμε επιτυχημένα τις υποχρεώσεις μας στον πρώτο γύρο. Μπήκαμε καλά στο α' μέρος όπου είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, όπως έγινε και στο β' μέρος, όταν και ανοίξαμε το σκορ. Μετά το 0-1 το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο για μας και αν ήμασταν πιο σοβαροί στην τελική προσπάθεια το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις».

Πηγή: katerinisport.gr

Last modified onΚυριακή, 22 Δεκέμβριος 2013 19:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep