Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αβαντάζ το μπόνους»

Ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος μίλησε για τον στόχο πρωτιάς της Κέρκυρας.

Ο αμυντικός της Κέρκυρας, Βαγγέλης Κουτσόπουλος φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm και τόνισε ότι στόχος είναι η πρώτη θέση και το μπόνους πόντων στα play off. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η χρονιά ξεκίνησε πολύ καλά, προπονητής και διοίκηση έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στην επιλογή προσώπων. Ο προπονητής έχει περάσει το καλό κλίμα τόσο στην ομάδα όσο και στα αποδυτήρια και γενικότερα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι ένας πραγματικός μαραθώνιος. Από την μία είναι καλό, γιατί οι ομάδες έχουν πολλά παιχνίδι στα πόδια τους, αλλά από την άλλη υπάρχει μεγάλη επιβάρυνση και πολύ κούραση. Βαθμολογικά θα έλεγα ότι η Νίκη Βόλου είναι στην ίδια κατάσταση με μας, αλλά και ο Ηρακλής έχει αρχίσει να ανεβαίνει τελευταία, πήρε συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και ήταν δεδομένο κάποια στιγμή να ανέβει βαθμολογικά».

Για τους στόχους τους: «Στόχος είναι να βγούμε στην πρώτη θέση και να πάρουμε το μπόνους και έπειτα να καταφέρουμε να ανέβουμε στην Σούπερ Λιγκ. Σε όλα τα παιχνίδια πηγαίνουμε για την νίκη, έχουμε αυτοπεποίθηση και δεν μας φοβίζει τίποτα. Πιστεύω ότι όποιος έχει το μπόνους, έχει ένα αβαντάζ για να βρεθεί στην Σούπερ Λιγκ».

Last modified onΤρίτη, 17 Δεκέμβριος 2013 20:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep