Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τα πάμε στην κόψη του ξυραφιού»

Στις αρκετές χαμένες ευκαιρίες της Κέρκυρας στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου στο παιχνίδι με τον Γάζωρο.

Ο προπονητής της Κέρκυρας επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του: «Το ότι βγήκαμε πρωταθλητές χειμώνα απλώς μας προσφέρει ένα ψυχολογικό αβαντάζ. Εδώ και το πρωτάθλημα του ομίλου να κατακτήσουμε στο τέλος, δεν σημαίνει κάτι, λόγω των play off! H φετινή σεζόν είναι ένας διαρκής αγώνας, που έχει πολύ δρόμο ακόμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς απέναντι στην έκπληξη, όπως λένε, του πρωταθλήματος. Μπορεί πολλοί να κάνουν λόγο για ομάδα – έκπληξη, όμως, για μένα δεν αποτελεί έκπληξη η πορεία του. Είναι μια ομάδα με τέλεια οργάνωση, και έναν προπονητή σπουδαίο.
Είχαμε πολλές τελικές προσπάθειες, όμως πετύχαμε μόνο ένα γκολ, και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει, γιατί πάμε τα παιχνίδια στην κόψη του ξυραφιού και δίνουμε ελπίδες στους αντιπάλους μας, ενώ, εμείς αγχωνόμαστε. Το ίδιο κάναμε με τη Ζάκυνθο, το ίδιο και με την Καβάλα.
Ήδη κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, και σκεφτόμαστε πως θα κλείσουμε τον πρώτο γύρο με νίκη, ώστε έπειτα να ανασυγκροτηθούμε ενόψει του υπόλοιπου του πρωταθλήματος».

Πηγή: corfusports.gr

Last modified onΔευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2013 01:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep