Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστροφή και συγχαρητήρια

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ξεκίνησε την προετοιμασία για το ματς με τον Ηρακλή.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας μετέβη στη Ρουμανία και παρακολούθησε τον αγώνα της Εθνικής με τη Ρουμανία. Από την Τετάρτη (20/11), βέβαια, ξεκίνησε την προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή, όπου η ομάδα του Ιονίου θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος της ήττας (3-1) από τον Αιγινιακό.

Η ΠΑΕ εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την πρόκριση της Εθνικής στο Μουντιάλ και για τον Κερκυραίο Καρνέζη: «Για άλλη μια φορά, η εθνική μας ομάδα γέμισε με συναίσθημα απόλυτης υπερηφάνειας όλους τους Έλληνες, καταφέρνοντας να εξασφαλίσει δίκαια, άξια και... ελληνικά, την πρόκρισή της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Η ΠΑΕ Κέρκυρα εκφράζει δημοσίως τα ειλικρινή της συγχαρητήρια προς την ΕΠΟ, το προπονητικό επιτελείο, βεβαίως του ποδοσφαιριστές και όλους, εν γένει, τους ανθρώπους της ομάδας, που συνέβαλαν, καθείς απ’ το δικό του πόστο, στη συγγραφή άλλης μιας «ολόχρυσης» σελίδας στη βίβλο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και παράλληλα, εύχεται στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κάθε επιτυχία στα γήπεδα της Βραζιλίας. Εκεί, όπου, με ιδιαίτερο αίσθημα τιμής, αναμένουμε, ως Κερκυραίοι, να καμαρώσουμε κι ένα «δικό μας» παιδί: τον Ορέστη Καρνέζη. Και προς αυτόν, ένα μεγάλο «ευχαριστώ»...

Last modified onΤετάρτη, 20 Νοέμβριος 2013 21:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep