Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προνόμια και μπόνους με Νίκη

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για την κυριακάτικη (13/10) αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου.

Οι τιμές κυμαίνονται από 8 έως 20 ευρώ. Οι κάτοχοι διαρκείας έχουν μπόνους ένα δωρεάν εισιτήριο του αγώνα, ενώ οι άνεργοι, οι γυναίκες και τα παιδιά έως 18 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ γνωστοποιεί ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο (13/10, 18.00) αγώνα της ομάδας μας με τη Νίκη Βόλου, στο ΕΑΚΚ, για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Football League- ΟΠΑΠ, έχουν ως εξής:

> Θύρες 4,5 (μικρή εξέδρα): 8 ευρώ.

> Θύρες 2,3 (μεγάλη εξέδρα): 12 ευρώ.

> Θύρα VIP (επίσημα): 20 ευρώ.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΕΑΚΚ, δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα (από 16.00).

Επιπλέον, στο πλαίσιο της πολιτικής προσαρμογής στις οικονομικές συγκυρίες των καιρών και προκειμένου να εξασφαλιστεί η δυνατότητα σε όλους, ανεξαιρέτως, τους Κερκυραίους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας του νησιού μας, η ΠΑΕ προχώρησε σε μια σειρά, προνομιακών μέτρων, για τον αγώνα της Κυριακής:

Άνεργοι (υποχρεωτική η επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους), γυναίκες και παιδιά έως 18 ετών, έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου. Επιθυμητή, προς διευκόλυνση της διαδικασίας, η άφιξή τους έως τις 17.00, της ημέρας του αγώνα.

Για τους 50 πρώτους, που θα εξασφαλίσουν εισιτήριο για τις Θύρες 4 και 5 (μικρή εξέδρα), το αντίτιμο θα ανέρχεται στα 5 ευρώ.

Οι κάτοχοι διαρκείας, δικαιούνται, ως bonus, ένα δωρεάν εισιτήριο του αγώνα».

Last modified onΠέμπτη, 10 Οκτώβριος 2013 16:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep