Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοινώθηκε ο Σουάνης

Στην Κέρκυρα και επισήμως ο 28χρονος επιθετικός.

Και τυπικά παίκτης της Κέρκυρας είναι ο Δημήτρης Σουάνης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Φαίακες. «Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Σουάνη. Η συμφωνία έχει διάρκεια ενός έτους» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ υπάρχει αναφορά και στα όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα ο ποδοσφαιριστής. Επισημαίνονται τα εξής: «Ο Σουάνης γεννήθηκε στις 17/11/1985 στη Χαλκιδική και αναδείχτηκε ποδοσφαιρικά στον Πανιώνιο, με τον οποίο κι έκανε και το ντεμπούτο του στην Α’ Εθνική, τη σεζόν 2002-’03 (6/0). Ακολούθησαν δύο περάσματα από Ολυμπιακό Βόλου (Β’ Εθνική) και Κεφαλονιά (Δ’), ώσπου το 2005 «μετακόμισε» στον Πανθρακικό, συμβάλλοντας σημαντικά σε όλη την πορεία ανόδου του, από Γ’ Εθνική στη Super League (79/13, έως το 2008).
Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις, είχαν ως αποτέλεσμα τη μεταγραφή του στη Skoda Ξάνθη, όπου για μία τετραετία προσέφερε σημαντικότατες υπηρεσίες (2008-’12, 86/10), προτού την περσινή σεζόν «ξενιτευτεί» στην Κύπρο, για χάρη του Απόλλωνα Λεμεσού, με τον οποίο και αναδείχτηκε Κυπελλούχος Κύπρου. Έχει ύψος 1,78 μ. και αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού επιθετικού. Ο Σουάνης, σήμερα, Παρασκευή (2/8) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την Κέρκυρα».

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 15:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep