Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν είναι μικρομάγαζο η Καβάλα»

Ο Ντίνος Κανάκης απάντησε στις δηλώσεις του Βλάση Τσάκα, με τις οποίες άφηνε αιχμές κατά του Ερασιτέχνη.

Την παρέμβαση του προέδρου του Ερασιτέχνη Καβάλας, Ντίνου Κανάκη, προκάλεσαν τα λεγόμενα του Βλάση Τσάκα, σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΠΑΕ-Ερασιτέχνη. Ο Κανάκης υποστήριξε ότι ουδείς επιθυμεί να είναι μικρομάγαζο η Καβάλα, ενώ εξέφρασε τη θέλησή του να παραμείνει η ομάδα στη Β' Εθνική. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 93,7 είπε: «Δεν θέλουμε να κάνουμε τον ΑΟΚ, μικρό. Δεν θέλουμε να τον έχουμε μικρομάγαζο. Εμείς θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις, να γίνει μεγάλος ο ΑΟΚ, όπως βοηθήσαμε τότε που η ομάδα έπεσε στο Περιφερειακό. Τον ΑΟΚ, άλλοι τον μίκρυναν και τον φτάσανε εκεί που τον φτάσανε. Δεν τον έφτασε ο Ερασιτέχνης. Προκαλώ τον κ. Τσάκα να πει το όνομα τους. Ποιος είναι αυτός που είπε το ''χάσατε''. Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα. Πρώτη φορά το άκουσα. Όποιος το είπε είναι για μένα αντι-Καβαλιώτης. Το λέω ευθαρσώς αυτό. «Δεν θέλουμε να κάνουμε τον ΑΟΚ, μικρό. Δεν θέλουμε να τον έχουμε μικρομάγαζο»
Είμαστε 15 μέλη και όλες οι αποφάσεις παίρνονται μετά από ψηφοφορία. Μπορείτε να ρωτήσετε τον οποιονδήποτε. Όποιος το είπε έκανε κακό στον ευατό του. Εμείς θέλουμε να παραμείνει η ομάδα στη Β' Εθνική. Εμείς δεν θέλουμε να απολογηθούμε για αυτό που είπε ο κ. Τσάκας. Μάλιστα και σε μερικούς βουλευτές μιλήσαμε για την πρόταση του ΑΟΚ, για αναδιοργάνωση στη Β` Εθνική. Εάν όμως ο ΑΟΚ φτάσει στο σημείο να πέσει στη Γ` Εθνική, είμαστε υποχρεωμένοι να βοηθήσουμε με το παραπάνω. Πέφτει το βάρος σε μας. Ξεκαθαρίσαμε ότι δεν μπορούμε μόνοι μας να σηκώσουμε το βάρος.
Εάν ο ΑΟΚ φτάσει στο σημείο να πέσει στη Γ` Εθνική, ξεκαθαρίσαμε ότι δεν μπορούμε να σηκώσουμε μόνοι μας το βάρος.Μόνοι μας δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τόσο καλά, για να προχωρήσει η ομάδα. Εάν βρεθεί ο σπόνσορας, που θα τον ελέγξουμε και μπορεί πραγματικά να βοηθήσει, τότε θα βοηθήσουμε όλοι μαζί. Αυτό είναι το Α και το Ω, στη σκέψη μας. Αυτό είναι λάθος; Εγώ δεν συζήτησα με κανέναν προπονητή και κανέναν παίκτη. Αν πέσει η ομάδα θα γίνει μια επιτροπή. Ολοι κάνουν ότι τα ξέρουν όλα. Παλικαρίσια μέσα στο συμβούλιο ας έρθουν να μας πουν ότι μίλησαν κάποιοι με προπονητή. Αν λειτουργούν υπόγεια εγώ δεν μπορώ να το ξέρω. Εγώ εύχομαι η Καβάλα να παραμείνει στη Β` Εθνική».

Last modified onΔευτέρα, 14 Απρίλιος 2014 18:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep