Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ούτε στη Ζιμπάμπουε...»

O πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Μπάμπης Ευσταθιάδης, εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την παραμονή της Καβάλας.

Την πεποίθησή του ότι πολύ δύσκολα θα αλλάξει η προκήρυξη σε ό,τι αφορά στον αριθμό των ομάδων που υποβιβάζονται κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Μπάμπης Ευσταθιάδης. Δήλωσε πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί «ούτε στη Ζιμπάμπουε», όμως τόνισε ότι η αίτηση-προσφυγή του ΑΟΚ στην ΕΕΑ ήταν δίκαιη. Εμφανίστηκε παράλληλα απαισιόδοξος ότι οι «Αργοναύτες» θα κρατηθούν στην κατηγορία.
Αρχικά ανέφερε: «Το ερώτημα είναι ποιος κοροϊδεύει ποιόν. Πήρε απόφαση η Football League μια αγωνιστική πριν το τέλος και λέει ότι εγώ αλλάζω την προκήρυξη. Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε… στη Ζιμπάμπουε. Εμείς πήραμε μια απόφαση για αναδιάρθρωση στην προηγούμενη συνέλευση. Τώρα πως γίνεται να αλλάζει ένα πρωτάθλημα στο τέλος του, δεν καταλαβαίνω. Έγινε μια προσφυγή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΟΚ στην ΕΕΑ και μάλλον εκεί είχε δίκαιο. Μόνο η ΕΕΑ μπορεί να πει, πριν επικυρωθεί η βαθμολογία, ποιες ομάδες δεν δικαιούνται να παίξουν».
Σε ερώτηση για το αν η Καβάλα υποβιβάστηκε, απάντησε: «Εγώ δεν λέω τίποτα. Έχει διάθεση η ΕΕΑ να ρίξει 15- 20 ομάδες; Ας το κάνει. Να ανέβουν από κάτω όσες ομάδες έχουν καθαρά χαρτιά. Όσες ομάδες έχουν καθαρές διαδικασίες. Δε νομίζω ότι μια προκήρυξη αλλάζει στο τέλος του πρωταθλήματος. Δεν νομίζω ότι αλλάζει. Δεν έχω μιλήσει με ανθρώπους της ΕΠΟ, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει μια προκήρυξη. Πρέπει να υπάρχει απόλυτη συμφωνία της Σουπερ Λιγκ, της Β' Εθνικής και της Γ' Εθνικής. Εχουμε χορτάσει από τέτοιες προτάσεις. Η ομάδα όταν ήταν να σωθεί, δε σώθηκε. Να μην ψάχνουμε διάφορα. Μόνο με την ΕΕΑ, μπορεί να σωθεί η ομάδα και όχι με αλλαγή προκήρυξης. Μακάρι να σωθεί αλλά δεν νομίζω».

Last modified onΤετάρτη, 02 Απρίλιος 2014 15:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep