Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ζωή στη Β΄ Εθνική»

Ο Βλάσης Τσάκας αναφέρθηκε στην πρόταση να μην πέσει καμία ομάδα από την Football League.

Ο πρόεδρος της Καβάλας μίλησε για την αναδιάρθωση που προωθείται για το καλό του ποδοσφαίρου. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους 93.7:

Ερώτηση: Κρίνονται θετικές οι εξελίξεις για τον ΑΟΚ, μετά το διοικητικό συμβούλιο της Football League.

Απάντηση: Το διοικητικό συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής ήταν ένα από το παραγωγικά της περιόδου. Η απόφαση που πάρθηκε δίνει ζωή στη Β` Εθνική. Η πρόταση της αναδιάρθρωσης είχε αποτυπωθεί πρώτα από την ΠΑΕ ΑΟΚ. Ηταν μια ιδέα δικιά μου, επειδή έβλεπα ότι δεν πάει το πράγμα. Έπρεπε να συνεχιστούν οι δυο όμιλοι, τουλάχιστον σε βάθος τετραετίας. Η ουσία ήταν η διατήρηση και η ενίσχυση των δυο ομίλων. Αυτό πέρασε, αυτή ήταν η γραμμή. Έγινε η πρόταση- εισήγηση από τον κ. Κούγια. Δεν υπήρχαν ομάδες που να έφεραν αντιρρήσεις σε αυτή την πρόταση. Κινδύνευαν όλοι του χρόνου αν δεν περνούσε η πρόταση, ενώ τα έξοδα θα ήταν πολλά. Θα κατατεθεί η πρόταση την Πέμπτη στην ΕΠΟ με συμπληρωματικά στοιχεία. Η ΠΑΕ όλες επιμέρους προτάσεις και μια συγκεκριμένη πρόταση θα κατατεθεί την Πέμπτη.

Ερώτηση: Θεωρείται ότι θα περάσει η πρόταση και από την ΕΠΟ;

Απάντηση: Από τη στιγμή που δεν βλάπτεται καμία από τις δυο κατηγορίες που είναι δίπλα στη Football League, η Σουπερ Λιγκ και η Γ` Εθνική, το όλο κλίμα, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, τα μηνύματα που έρχονται, μιλάνε για μια αναδιάρθρωση που δεν γίνεται για σκοπιμότητες αλλά για το καλό του ποδοσφαίρου. Πέρασε παμψηφεί η πρόταση από τη Football Leagke και γενικά το κλίμα ευνοεί.

Ερώτηση: Η διοίκηση Τσάκα, με απόφαση του Ειρηνοδικείου συνεχίζει για 6 μήνες.

Απάντηση: Όταν τελειώσει η θητεία, άλλοι είναι οι μέτοχοι και αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι. Εγώ έχω δηλώσει ότι στόχος μου είναι να παραμείνει ο ΑΟΚ στην κατηγορία και μετά θα παραδώσω τη θέση σε όποιον θέλει. Εγώ ήδη… έχω φύγει. Εγώ δεν θέλω να δεσμεύσω και τον επόμενο που θα ακολουθήσει. Θα τελειώσει η ιστορία με την επικύρωση που πάει να γίνει και στη συνέχεια θα παραιτηθούμε.

Ερώτηση: Είναι ΠΑΕ αυτή τη στιγμή ο ΑΟΚ;

Απάντηση: Εχει τελειώσει αυτό το θέμα. Ο ΑΟΚ έχει επανέλθει σε ΠΑΕ. Περίπου πριν από 10 μέρες. Κακά τα ψέματα, ο ΑΟΚ έχει τεράστια προβλήματα. Εάν δε βρεθεί μια λύση και να προχωρήσει σε διακανονισμούς και ρυθμίσεις των χρεών που υπάρχουν και να έχει ένα φάκελο που θα κατατεθεί και θα πάρει την αδειοδότηση, τότε θα είναι κομπάρσος της κατηγορίας και θα παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Για μένα δεν είναι θέμα δικαίωσης. Είμαι χαρούμενος που πέρασε μια πρόταση δική μου, που δίνει πνοή στην κατηγορία. Από την άλλη αφού ευνοείται ο ΑΟΚ, λογικό είναι να νιώθω ικανοποιημένος. Εγώ θα ήμουν χαρούμενος αν η ομάδα είχε σωθεί αγωνιστικά και ας περνούσε και η πρόταση. Νιώθω τώρα μια γλυκόπικρη γεύση.

Last modified onΚυριακή, 30 Μάρτιος 2014 21:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep