Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Λογική τρόικας»

Ο Βλάσης Τσάκας μίλησε για τη συνεδρίαση της Football League και για τη λογική… τρόικας στο θέμα του προστίμου της εγγυητικής επιστολής από την ΕΕΑ.

Ο πρόεδρος της Καβάλας εμφανίζεται αντίθετος με τα play off και υποστήριξε ότι οι πρωταθλητές των δύο ομίλων θα έπρεπε να ανεβαίνουν απευθείας. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βλάσης Τσάκας στον Arena FM 89,4: «Έχω πει και αυτή είναι και η σκέψη η δικιά μου ότι δεν μπορείς να ανακατεύεις μια προκήρυξη. Πρόταση της Καβάλας είναι αυτή η οποία μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα, να συζητηθούν όλα σε μια νέα προκήρυξη». 

Για τις πρώτες ομάδες και αν ευνοούνται: «Δεν μπορεί να διατηρηθεί αυτό το στάτους, είναι ουτοπία να κάνεις πλέι οφ, μπορεί να δούμε πολλές χαρές τότε. Χαρές-χάρες πες το όπως θέλετε… Όταν δεν υπάρχει ενδιαφέρον, όταν ο άλλος δεν θα έχει κανένα κίνητρο, αυτά είναι λάθη του καλοκαιριού. Έχουμε βέβαια ευκαιρία να διορθωθούν όλα αυτά. Αφού αποφασίσαμε στη μέση της χρονιάς να διορθωθεί η προκήρυξη, έχεις την δυνατότητα να διορθώσεις ό, τι πιστεύεις πως είναι λάθος. Πρέπει να αλλάξει η προκήρυξη από την αρχή, να τροποποιηθεί ακόμα και η παράγραφος των μπόνους.

Για μένα κακώς οι πρωταθλητές μπαίνουν σε διαδικασία πλέι οφ. Γιατί στην Σούπερ Λιγκ ο πρωταθλητής δεν μπαίνει σε διαδικασία μπαράζ; Να ανεβαίνουν κατευθείαν οι δυο και οι υπόλοιπες να παίζουν μπαράζ για την μια θέση, η οποία να ανήκει όμως στην λίγκα την δικιά μας, γιατί τώρα δεν ανήκει. Πάμε για μπαράζ με την μεγάλη λίγκα. Μια ομάδα με μπάτζετ 400.000 δεν μπορεί να χτυπήσει μια ομάδα 3 εκ. ευρώ».

Για την σημερινή συζήτηση και αν έμεινε ικανοποιημένος: «Αν και τα προβλήματα της κατηγορίας είναι πολλά, οι μισές ομάδες δεν έχουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, οι μισές ομάδες δεν έχουν καταθέσει εγγυητική και έρχεται η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού και σου λέει 50.000. Εδώ δεν έχουμε να καταθέσουμε 10.000 και εσύ μας βάζεις πρόστιμο 50.000. Πραγματικά αυτή τη λογική τρόικας δεν την καταλαβαίνω».

Για την πρόταση να ξεκινήσουν με μηδέν βαθμούς οι ομάδες στα πλέι οφ: «Δεν άκουσα καμία τέτοια πρόταση, όλοι αναγνώριζαν ότι ο πρωταθλητής πρέπει να έχει το μπόνους του».

Last modified onΠαρασκευή, 14 Φεβρουάριος 2014 19:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep