Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Βόμβα» Τσάκα στη Football League

Ο πρόεδρος της Καβάλας, Βλάσης Τσάκας, ζητά να αλλάξει και η προκήρυξη για το θέμα των πλέι οφ και του υποβιβασμού.

Με εξώδικο-πρόσκληση στη Football League, ο Βλάσης Τσάκας ζητά να τροποποιηθεί η προκήρυξη και σε ό,τι αφορά στον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν, αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με τον τρόπο διεξαγωγής των πλέι οφ. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Καβάλα προχώρησε σε αυτό, «πατώντας» στην τροποποίηση της προκήρυξης αναφορικά με το θέμα της ανόδου (2+1, αντί για 3-3), την οποία βέβαια χαρακτηρίζει «αντίθετη προς τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ». Το www.flnews.gr εξασφάλισε το εξώδικο και σας το παρουσιάζει...

«Όπως είναι γνωστό, μετά την τελευταία απόφαση της 4-2-2014, το ΔΣ της FOOTBALL LEAGUE αποφάσισε κατά πλειοψηφία, να προχωρήσει σε συμβιβαστική λύση σχετικά με το θέμα του προβιβασμού-υποβιβασμού ομάδων (εννοείται προς τη Superleague), αποδεχόμενο να ανέβουν δύο ομάδες απευθείας και μία μέσα από αγώνα μπαράζ, που θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο. Η απόφαση αυτή αποτελεί ουσιαστικά τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματός μας, την οποία είχαμε εγκρίνει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, υποβλήθηκε έγκαιρα προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και εγκρίθηκε σιωπηρά από αυτήν. Επιπλέον, είναι σαφέστατα αντίθετη προς τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ που προβλέπουν τα σχετικά με την άνοδο και υποβιβασμό ομάδων, αλλά ακόμα και αυτών που προβλέπουν τη δυνατότητα και διαδικασία διεξαγωγής αγώνων κατάταξης (μπαράζ).

Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ, που μειοψήφισε στη σχετική απόφαση, κατέστησε εξ αρχής γνωστό ότι η «μερικά» τροποποιημένη προκήρυξη είναι αυτοδικαίως άκυρη και μη ισχύουσα στο σύνολό της και δεν δεσμεύει πλέον τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Τη θέση μας αυτή καταστήσαμε γνωστή στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. στην τελευταία συνεδρίαση και ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ-επαναλαμβάνουμε με την παρούσα, επιθυμώντας μάλιστα την ανάγνωσή της στο αμέσως επόμενο Δ.Σ. της Ένωσής μας.
Ταυτόχρονα, σας ΚΑΛΟΥΜΕ να συγκαλέσετε άμεσα το Δ.Σ. της Football League, προκειμένου να αποφασιστεί από τα μέλη διά της ψηφοφορίας, εάν συμφωνούν ή όχι με τη θέση αυτή που εκφράζουμε και αφορά την ισχύ ή όχι της προκήρυξης στις λοιπές διατάξεις.
Με τη ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς το νόμιμο εκπορόσωπο του νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «ΈΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ» και το διακριτικό τίτλο «FOOTBALL LEAGUE», που εδρεύει στην Αθήνα (Θεμιστοκλέους 42), προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το περιεχόμενο στην έκθεση επίδοσης.

Για την ΠΑΕ Καβάλα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, ΒΛΑΣΗΣ ΤΣΑΚΑΣ».

 

(Αν δεν ανοίγουν οι φωτογραφίες, πατήστε /??δδ)

Last modified onΠέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2014 13:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep