Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δίκαιη ισοπαλία»

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης ευχήθηκε ακόμα καλύτερη συνέχεια για την Καβάλα.

Με ισοπαλία στις Σέρρες συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Μιχάλη Ιορδανίδη στον πάγκο της Καβάλας. Ο τεχνικός του ΑΟΚ δήλωσε: «Καταρχήν να ευχαριστήσω το Διοικητικό συμβούλιο για την τιμή που μου έκαναν να ξεκινήσω την προπονητική μου καριέρα από το μεγάλο σωματείο που λέγεται Καβάλα, γιατί υπάρχει και το συναίσθημα καθώς ξεκίνησα ποδοσφαιριστής στην Καβάλα, και τώρα είμαι στην θέση του προπονητή και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ καλή εμφάνιση που έκαναν. Είναι πάρα πολύ καλοί και φιλόδοξοι και νέοι ποδοσφαιριστές. Όπως επίσης και τους συνεργάτες μου που αυτή την εβδομάδα δούλεψαν πάρα πολύ, για αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι, καθολη την διάρκεια του 90λέπτου ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς. Και οι δύο ομάδες ζητούσαν το γκόλ. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο, ο οποίος και πειθαρχημένος ήταν και τον δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και ξέραμε ότι έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι είναι ψηλά στην βαθμολογία. Και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε πόντους έτσι ώστε να μπορέσουμε να σώσουμε την Καβάλα. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε, αλλά δυστυχώς αυτή, η ολιγωρία των επομένων 2 λεπτών στην επόμενη φάση ήρθε η ισοφάριση από τον Γάζωρο. Και οι δυο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν την νίκη, αλλά θεωρώ ότι το 1-1 είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Αυτό μας δίνει μια αναπνοή, έναν βαθμό τον οποίο τον χρειαζόμαστε στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Και εύχομαι από εδώ και πέρα η συνέχεια να είναι πολύ καλύτερη».

Ο Βασίλης Πάλλας είπε:« «Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα πήγαινε στην δύναμη και στο πάθος και τα δείξαμε αυτά μέσα στο γήπεδο. Βγάλαμε τον καλύτερό μα εαυτό. Ευτυχίσαμε να σκοράρουμε πρώτοι αλλά δυστυχώς δεν κρατήσαμε το αποτέλεσμα. Σήμερα ήρθαμε να πάρουμε κάτι θετικό και θεωρώ ότι το καταφέραμε. Συνεχίζουμε με τον Πιερικό, ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας και πάμε για την σωτηρία. Ευχαριστώ τον Εθνικό Γαζώρου για την φιλοξενία».

Last modified onΚυριακή, 26 Ιανουάριος 2014 19:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep