Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τη διαφορά η κλάση του Ζάχορα»

Στην ικανότητα του Ηρακλή και την κλάση του Ζάχορα στάθηκε ο Γιώργος Μαραντάς.

Ο προπονητής της Καβάλας, Γιώργος Μαραντάς δήλωσε μετά την ήττα (1-0) από τον Ηρακλή: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο και καλό αντίπαλο, ειδικά μετά την αλλαγή του προπονητή. Παρόλα αυτά κάναμε εύκολο το παιχνίδι για εμάς. Είχαμε καλή αμυντική τακτική. Μας βγήκε το παιχνίδι.

Εμείς δεν είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και μπορούσαμε να χτυπήσουμε μόνο με αντεπιθέσεις. Δυστυχώς ο αντίπαλος έχει ικανότητα και ο Ζάχορα έχει τη κλάση την οποία και έδειξε στο ωραίο γκολ που πέτυχε. Μετά άνοιξε το παιχνίδι. Ο Ηρακλής έχασε ευκαιρίες. Εμάς το τελικό αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Εύχομαι η χρονιά αυτή να μην έχει τραυματισμούς. Ευχόμαστε περαστικά στον παίκτη του Ηρακλή τον Παπαστεριανό».

 

Ο ποδοσφαιριστής Θωμάς Γκαρακλίδης δήλωσε: «Ηρθαμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες και ποιοτικότερες ομάδες. Σχεδιάσαμε ένα τρόπο λειτουργίας όπου κατά πολύ μεγάλο βαθμό αντιμετωπίσαμε τον Ηρακλή. Όμως η εμπειρία και η προσωπικότητα των παικτών του Ηρακλή, έκριναν το παιχνίδι. Εύχομαι καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στον παίκτη του Ηρακλή (σ.σ. Παπαστεριανό)».

Πηγή: bluearena.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep