Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ομάδα σωτηρίας στην Καβάλα

Σημάδια... επιβίωσης στην ΠΑΕ Καβάλα, με τους Χαράλαμπο Κουφατζή και Βλάση Τσάκα να αναλαμβάνουν δράση.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το βαρέλι στην Καβάλα δεν έχει πάτο, εντέλει υπάρχει φως στον ορίζοντα. Το μέλος της ΠΑΕ Χαράλαμπος Κουφατζής και ο Βλάσης Τσάκας συναντήθηκαν με τον μεγαλομέτοχο Γιώργο Τσοκτουρίδη και τού γνωστοποίησαν ότι δημιουργείται ομάδα σωτηρίας, που θα διαχειριστεί όλα τα χρήματα τα οποία θα μπουν στο ταμείο της ΠΑΕ από την 1η Ιανουαρίου 2014 και μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ο Τσοκτουρίδης συμφώνησε, αφού πρώτα ο Τσάκας δεσμεύτηκε να βοηθήσει αρκεί να προχωρήσει η ομάδα με διοίκηση Πρωτοδικείου.
Κουφατζής και Τσάκας ειδοποίησαν τους παίκτες να επιστρέψουν στις προπονήσεις, όπως και έπραξαν. Μοναδικός απών ο Κονατέ που αποτελεί παρελθόν. Στο γήπεδο και ο Γιώργος Μαραντάς, που φαίνεται ότι συνεχίζει κανονικά στον ΑΟΚ. Τού εξήγησαν πώς έχει η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και τονίστηκε στους παίκτες πως για να κυλήσουν όλα ομαλά θα πρέπει να μειωθούν οι αποδοχές τους. Αυτό ωστόσο που τους καταστήθηκε σαφές είναι πως θα εξασφαλιστεί η σίτιση και η διαμονή τους σε ξενοδοχεία ή σπίτια της Καβάλας.
Η ομάδα θα ταξιδέψει κανονικά στο Καυτανζόγλειο για το παιχνίδι με τον Ηρακλή με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Μιλώντας στο σάιτ kavalagoal.gr ο Χαράλαμπος Κοθυφατζής ανέφερε: «Εγώ και ο κ. Τσάκας ενημερώσαμε τους παίκτες και το προπονητικό τιμ ότι θα γίνει μία προσπάθεια δημιουργίας επιτροπής σωτηρίας προκειμένου να αγωνιστεί η ομάδα και να βγάλει όλες τις υποχρεώσεις της μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Παράλληλα δώσαμε κάποια εχέγγυα σε παίκτες και προπονητές για το τι πραγματικά μπορεί να πετύχει αυτή η προσπάθεια, τι μπορεί να καταφέρει αυτή η επιτροπή σωτηρίας και για το πώς θα μπορέσει να αντιμετωπίσει όποια προβλήματα θα προκύψουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Από κει και πέρα οι ποδοσφαιριστές έδωσαν μία προθεσμία για να μιλήσουμε με όλους και για να δούμε το πώς θα προχωρήσει το όλο θέμα. Πάντως εκείνο το οποίο θέλω να σας πω είναι το γεγονός πως σε κάθε περίπτωση η ομάδα θα προχωρήσει κανονικά και την ερχόμενη Κυριακή θα ταξιδέψει στο Καυταντζόγλειο για να αγωνιστεί μα τον Ηρακλή».

Last modified onΠέμπτη, 02 Ιανουάριος 2014 18:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep