Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Χρειάζομαι παίκτες»

Μεταγραφές ζήτησε ο Γιώργος Μαραντάς.

Ο τεχνικός της Καβάλας, Γιώργος Μαραντάς ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, αλλά μίλησε και για ενίσχυση. Αναλυτικά όσα είπε μετά την πρώτη νίκη (1-0) του ΑΟΚ έπειτα από την πρεμιέρα:

«Απέναντι μας είχαμε μια ομάδα που διαθέτει από τα ποιοτικότερα ρόστερ της κατηγορίας. Η νίκη μας αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Νομίζω ότι ο Αιγινιακός θα είναι μέσα στην πεντάδα. Εμείς ξεκινήσαμε το παιχνίδι, όπως θέλαμε. Παίξαμε δυνατά, πήραμε πολλές μονομαχίες κάτι που δεν κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Εμείς δε μπορούμε να κάνουμε τώρα παιχνίδι κατοχής και δεν μας ενδιαφέρει. Πέτυχε ο συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού, που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Αιφνιδιάσαμε τον Αιγινιακό με μια στατική φάση. Η συνέχεια ήταν δύσκολη μετά την κόκκινη του Καζαντζίδη. Κάναμε πάλι όμως 2-3 καλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα τη φάση του πέναλτι. Είμαι δυσαρεστημένος, γιατί ο Καρλόπουλος δεν είχε την εντολή να εκτελέσει το πέναλτι.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο. Το σημερινό πάθος πρέπει να συνεχιστεί.

Για μένα υπάρχει μόνο το αποτέλεσμα. Δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, η εμφάνιση. Χρειαζόμαστε βαθμούς. Αν παίζουμε μπάλα και τρώμε 4 γκολ, τι να το κάνουμε. Θα κάνουμε μεταγραφές, το ρόστερ είναι μικρό. Χρειάζομαι παίκτες, αυτό είναι η αλήθεια. Έμαθα ότι μπορούμε να πάρουμε δυο παίκτες πάνω από 24»

Last modified onΚυριακή, 22 Δεκέμβριος 2013 19:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep