Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απολογείται την Πέμπτη η Καβάλα

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής τη ΕΠΟ η ΠΑΕ Καβάλα, μετά την πειθαρχική δίωξη που της ασκήθηκε.

Την ερχόμενη Πέμπτη (19/12) έχει κληθεί η ΠΑΕ Καβάλα σε απολογία ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής τη ΕΠΟ, μετά την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον της από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για ανακοίνωση-καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας σε βάρος της διαιτησίας. Την Παρασκευή (13/12) ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και επίτιμος πρόεδρος διοικητικών εφετών δικαστηρίων, Παναγιώτης Καρράς, δια μέσου της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, ενημέρωσαν εγγράφως την ΠΑΕ για την εξέλιξη αυτή.
Στο έγγραφο που απέστειλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ στην ΠΑΕ Καβάλα αναφέροντα ακριβώς τα εξής: «Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, αφού έλαβε υπόψη της την από 10-1202013 Πειθαρχική Δίωξη που ασκήθηκε εναντίον σας από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, όπως αυτή εκτίθεται επακριβώς στο επισυναπτόμενο στην παρούσα κλήση με αριθμ. Πρωτ. 42426/10-12-2013 Πειθαρχική Κατηγορητήριο, σας καλεί σε γραπτή ή προφορική απολογία ενώπιόν της (στα γραφεία της ΕΠΟ, πρώην Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Ιππασίας – Γουδή), την Πέμπτη 19.12.2013 και ώρα 15.00, βάσει των διατάξεων των άρθρων 14 (παρ. 2και 3) και 25 (παρ. 1 και 4) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και άρθρο 35 παρ. 1 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ) Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων και 3 παρ. 1 και 46 παρ. 2 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών ΕΠΟ.
Τυχόν υπομνήματά σας και τα σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να περιέλθουν στη Γραμματεία της παρούσας Πειθαρχικής Επιτροπής μέχρι την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης. Διώκεται πειθαρχικά διότι: Την 9η Δεκεμβρίου 2013, προέβη σε ανακοίνωση, η οποία την επόμενη ημέρα (10/12/2013), δημοσιεύτηκε σε αθλητικές εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας. Με την ανακοίνωση αυτή προβαίνει δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις και σαφή υπονοούμενα σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (Διαιτησίας, Διαιτητών), προκαλώντας έτσι στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση, εκ μέρους του κοινού, παρακολούθησης των αγώνων ποδοσφαίρου και προσέλευσης στα γήπεδα».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2013 17:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep