Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αντιδρά ο Ερασιτέχνης

Ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ συνεδριάζει εκτάκτως την Παρασκευή (06/12).

Τα όσα κωμικοτραγικά διαδραματίζονται στην Καβάλα ανάγκασαν τον Ερασιτέχνη να αναλάβει πρωτοβουλία και να συγκαλέσει έκτακτο συμβούλιο με θέμα την αξιολόγηση της παραχώρησης διαχείρισης της ΠΑΕ και την έγγραφ ενημέρωση για την τήρηση ή μη της εν λόγω συμφωνίας.

Συγκεκριμένα, το ΔΣ του Ερασιτέχνη ανέφερε: «Μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ στην συνεδρίαση της 3ης Δεκεμβρίου με θέμα την πολύ κακή αγωνιστική και διοικητική κατάσταση που έχει περιέλθει η αγαπημένη μας ομάδα, και η οποία θέτει εν αμφιβόλω το μέλλον της, καλούμε τους μετόχους κ.Τσοκτουρίδη και κ.Κουφατζή καθώς και τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΟΚ κ. Ελευθεριάδη, σε κοινό έκτακτο συμβούλιο την Παρασκευή 6/12 και ώρα 20:30 στα γραφεία μας.

Ο Α.Ο.Καβάλα με βάση τα όσα προβλέπουν το καταστατικό της ΠΑΕ αλλά και η προ τριμήνου συμφωνία των μετόχων, ζητεί την εν λόγω συνάντηση με σκοπό: την αξιολόγηση της παραχώρησης της διαχείρισης της ΠΑΕ, την έγγραφη ενημέρωση του για την τήρηση ή μη της εν λόγω συμφωνίας των υπολοίπων μετόχων και των γενικότερων κανονισμών που πρέπει να διέπουν την εταιρεία ».

Last modified onΠέμπτη, 05 Δεκέμβριος 2013 12:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep