Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν έχω μαγικό ραβδί»

Ενωτικός και ρεαλιστής ο Γιώργος Παπανδρέου στην Καβάλα.

Ο νέος γενικός αρχηγός του ΑΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό AKROAMA 97,8 και μίλησε για την επιστροφή του στην Καβάλα. Φυσικά, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι μόνο ενωμένοι οι «Αργοναύτες» θα πάνε μπροστά και σημείωσε:
«Επιστρέφω μετά από έξι χρόνια στην ομάδα της καρδιάς μου από άλλο αξίωμα. Είναι μεγάλη τιμή και ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει πολλά από μένα στην επιστροφή μου. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να βοηθήσω από το πόστο μου όσο μπορώ. Από την πρώτη μέρα είπα στους παίκτες, ότι οι πραγματικές δυνατότητες, τόσο οι δικές τους, όσο και της ομάδας είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που τώρα δείχνουν.

Δεν έχω ούτε μαγικό ραβδάκι, ούτε μπορώ από μόνος μου να κάνω θαύματα. Όλοι μαζί μπορούμε! Πρέπει να προσπαθήσουμε και μακάρι να βλέπατε την καθημερινή εικόνα. Κάνουμε προπόνηση και το μόνο που ακούγεται είναι οι αναπνοές των παικτών. Οι στόχοι αρχικά είναι να γίνουμε ομάδα. Η αναγέννηση και η αναδημιουργία άρχισε σε σωστές βάσεις και γερά θεμέλια. Δε μας αποπροσανατολίζουν οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι από το γενικό πλάνο. Μας ενδιαφέρει το βάθος χρόνου. Ο κόσμος μόλις καταλάβει όλη αυτή την προσπάθεια, είστε σίγουροι πως θα μας αγκαλιάσει». Το παιχνίδι της Κυριακής είναι σαν όλα τα άλλα, θα παλέψουμε σκληρά για το καλύτερο δυνατό με τον Βατανιακό. Ούτε τελικός, ούτε ζωής ή θανάτου, ούτε τίποτα τέτοιο. Όπως πάντα, ο ΑΟΚ, έχω πει στους παίκτες, υποχρεούται να κυνηγήσει τη νίκη».

ΚΑΒΑΛΑ: Γιώργος Νελόπουλος

Last modified onΠαρασκευή, 08 Νοέμβριος 2013 17:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep