Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα το πάρουμε το παιχνίδι»

Ο τεχνικός της Καβάλας, Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για το ματς με τον Ηρακλή.

Στο πειθώριο του αγιασμού, που έγινε πριν από το πρόγραμμα της Κυριακής (29/9), ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ανέφερε: «Εύχομαι υγεία πάνω από όλα να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και γενικότερα να δούμε καλό θέαμα. Η ομάδα μας σίγουρα θα πρέπει να είναι έτοιμη για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, που σίγουρα θα είναι δύσκολο. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσει στον όμιλο μας, Εγώ είμαι μόλις μία εβδομάδα με τα παιδιά, σίγουρα θα ήθελα να είχα περισσότερο χρόνο στην διάθεση μου, δεν έχουμε άλλη λύση και επιλογή και εμείς οφείλουμε από κάθε πλευρά να είμαστε πανέτοιμοι για το ματς με τον Ηρακλή. Οι παίκτες μας έχουν ταλέντο, έχουν πάθος, έχουν όρεξη και πιστεύω όλα αυτά τα στοιχεία θα τα βγάλουν στο παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο σημείο που βρισκόμαστε δεν μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα, ρίξαμε μεγάλο βάρος στην ψυχολογία, περάσαμε κάποια πράγματα στην τακτική και μέσα από την όρεξη και το πάθος που δείχνουν τα παιδιά θα καταφέρουμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Για τον κόσμο της Καβάλας ο Απόστολος Χαραλαμπίδης τόνισε τα εξής: «Θέλω να μείνω πάρα πολύ στο κομμάτι της παρουσίας του κόσμου στο γήπεδο, γιατί ο κόσμος της Καβάλας θα πρέπει να γνωρίζει ότι γίνεται μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια από την Διοίκηση της ομάδας και εγώ που είμαι μία εβδομάδα στην Καβάλα έχω δει πάρα πολλά πράγματα. Η οργάνωση είναι άριστη και θέλω ο φίλαθλος της Καβάλας να αγκαλιάσει την όλη προσπάθεια και να βρεθεί στο πλευρό του Α.Ο.Κ.. Η Καβάλα είναι μία μεγάλη ομάδα, έχει βαριά φανέλα και οπωσδήποτε θέλει τον κόσμο δίπλα της για την προσπάθεια που καταβάλλεται για ολόκληρη την ποδοσφαιρική χρονιά».
Για το αν ψυχολογικά θα βοηθήσει την ομάδα το γεγονός ότι την παραμονή του αγώνα με τον Ηρακλή οι παίκτες πληρώθηκαν: «Όπως είπα και πριν βλέπουμε τη Διοίκηση της ομάδας να κάνει πολύ μεγάλες προσπάθειες σε όλους τους τομείς και στον τομέα της οργάνωσης. Πληρώνει τους παίκτες, η αποστολή καταλύει σε ξενοδοχείο την παραμονή του αγώνα προκειμένου οι παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι κάνει πολλά και πιστεύω ότι όλα αυτά θα μας βοηθήσουν στον ψυχολογικό τομέα. Άρα θέλουμε τον κόσμο κοντά μας να αγκαλιάσει την όλη προσπάθεια, να βρεθεί δίπλα σε αυτά τα παιδιά που θα καταβάλουν τεράστιο αγώνα για την ομάδα έτσι ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Πηγή: kavalagoal.gr

Last modified onΚυριακή, 29 Σεπτέμβριος 2013 16:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep