Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έριξε εξάρα η Καβάλα

Οι «Αργοναύτες» επικράτησαν με 6-0 την ΑΕ Καβάλας.

Μια δυνατή προπόνηση ήταν για τον ΑΟΚ το φιλικό με την ΑΕ Καβάλας. Στο 7΄ και μετά τη σέντρα του Γρηγόρη Παπαδόπουλου, ο Άρτσε έπιασε καρφωτή κεφαλιά για να γράψει το (0-1). Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο τερματοφύλακας της Καβάλας Τιγγιρίδης ανέτρεψε στη μεγάλη περιοχή του Α.Ο.Κ. τον Τζιγέρογλου και το πέναλτι που σφύριξε αμέσως ο διαιτητής ανέλαβε να το εκτελέσει ο Αγγελίδης, αλλά σε ετοιμότητα ο γκολκίπερ Τιγγιρίδης μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 15΄ ο Πάλας που καραδοκούσε στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το (0-2). Στο 35΄ ο Άρτσε πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ όταν με σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το (0-3). «Καρέ» τερμάτων για τον Α.Ο.Κ. είχαμε στο 43΄ όταν μετά τη σέντρα του Ντόση ο νεοαποκτηθείς Τερζίδης με κεφαλιά έγραψε το (0-4). Στο 52΄ με γυριστό εντυπωσιακό σουτ ο Κουρέλας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο (0-5) ενώ ο «χορός» των τερμάτων της Καβάλας ολοκληρώθηκε στο 59΄ όταν ο ίδιος παίκτης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (0-6).
Καλός ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης Αθανάσιος Βερνέζης της Ε.Π.Σ. Καβάλας και οι βοηθοί του Γιώργος Μπρούσας και Ιωάννης Ρέμπας. 

Καβάλα (Γιάννης Τοπαλίδης): Τιγγιρίδης, Ρεβυθόπουλος, Βαλεριάνος, Γαβριηλίδης, Γκαρακλίδης, Ντουτσαρίδης, Άρτσε, Παπαδόπουλος, Πάλλας, Τερζίδης, Ντόσης. Αγωνίστηκαν και οι: Καζαντζίδης, Κάμπατζης, Χελιδόνης, Παπαδόπουλος, Τσομπανόπουλος, Ντομί, Καπνόπουλος, Κουρέλας, Αϊγκιγιούν (υπό δοκιμή), Θεοδωρίδης, Γραμματικός, Κυγάης, Χατζόπουλος

Α.Ε. Καβάλας (Βασίλης Ζέρβας): Χαδόλιας, Αντωνάκης, Σεμερτζίδης, Μπλέτσας, Αγγελίδης, Παχατουρίδης, Τζιγέρογλου, Ίσα, Λιόλιος, Λευθέρης, Άγγος. Αγωνίστηκαν και οι: Αραπίδης, Χρηστάκης, Δόρκας, Αθανασιάδης, Αδαμίδης, Τομπούλης, Ταταλιάς, Τσαπανίδης, Κωστόπουλος, Εμινίδης.

 

Πηγή: kavalagoal.gr

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep