Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κουβέντα με Πλιάγκα-Ντουτσαρίδη

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης έχει έρθει σε συζητήσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Δημήτρης Πλιάγκας και Παντελής Ντουτσαρίδης ήταν από τους ποδοσφαιριστές που δεν κινήθηκαν νομικά κατά της ΠΑΕ. Ο πρόεδρος της Καβάλας Γιώργος Τσοκτουρίδης έχει έρθει σε επαφή και με τους δύο, προκειμένου να τους ανανεώσει τα συμβόλαια, θέμα για το οποίο είχατε ενημερωθεί εδώ και μέρες.
Πέρα από τις δύο περιπτώσεις, ο νέος προπονητής Γιάννης Τοπαλίδης σε συνεργασία με τη διοίκηση μελετούν κάποιες περιπτώσεις παικτών και από βδομάδα θα υπάρχουν οι πρώτες ανακοινώσεις μεταγραφών.
Στο μεταξύ, η ΠΑΕ εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο επισημαίνεται: «Η ΠΑΕ Νέα Καβάλα κάνει γνωστά τα εξής: 1. Ενημερώνει τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ότι η παρουσίαση του νέου προπονητή Γιάννη Τοπαλίδη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013 στην στη 1 το μεσημέρι στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». 2. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έχει προγραμματιστεί ο καθιερωμένος αγιασμός εν όψει των υποχρεώσεων της ΠΑΕ Νέα Καβάλα για το νέο πρωτάθλημα της Football League στις 6.15 μ.μ.. Θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση της ομάδας η οποία θα είναι ανοιχτή για τους Καβαλιώτες φιλάθλους».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Αύγουστος 2013 18:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep