Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Θέμα χρόνου να κλείσει η συμφωνία»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα, Γιώργος Τσοκτουρίδης, δήλωσε αισιόδοξος ότι ο ΑΟΚ θα αλλάξει σύντομα χέρια.

Ο Τσοκτουρίδης μίλησε στην ιστοσελίδα kavalawebnews.gr και στον δημοσιογράφο Πέτρο Πετρόπουλο. Το flnews.gr απομαγνητοφώνησε τα όσα είπε. Αναλυτικά:

«Οι υποσχέσεις που είχα στην αρχή της χρονιάς δεν υλοποιήθηκαν. Δεν θέλω να ονοματίσω ποιοι ήταν αυτοί, δεν έχει κανένα νόημα τώρα. Μόνο ζημιά μπορώ να κάνω στην ομάδα. Θα πρέπει από εδώ και στο εξής οι κινήσεις που είναι να γίνουν, πρέπει να γίνουν σε στέρεες βάσεις. Αποδίδω την αισιοδοξία που είχα στην απειρία μου. Αν ήμουν ποδοσφαιρικός παράγοντας, δεν θα προχωρούσα και δεν θα έκανα αυτά που έκανα.
Απλά θα την έδινα σε άτομα που θα μπορούσα να την τρέξουν. Έβαλα χρήματα για να μπει η ομάδα στη Β' Εθνική. Γύρω στις 50.000 ευρώ. Άξιζε το όνειρο, γιατί η ομάδα από τα Ερασιτεχνικά έπαιξε στη Football League. Δεν μετανιώνω για ό,τι έκανα.
Τη... βρύση την έκλεισα τον Νοέμβριο. Ο Ερασιτέχνης δεν ήθελε ποτέ να αναμιχθεί με την ΠΑΕ. Θα μπορούσαν να βοηθήσουν, δεν ξέρουν τι μου καταλογίσουν. Μου είχαν ξεκαθαρίσει βέβαια ότι δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα. Ο Ερασιτέχνης μιλά εκ του ασφαλούς. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιες αποφάσεις μου δεν ήταν αρεστές, αλλά το έκανα για τη σωτηρία της ομάδας.
Δεν είχα καμία σοβαρή πρόταση. Μου έλεγαν: 'Μήπως πρέπει να μειώσεις τις απαιτήσεις σου;'. Καμία εκ των προτάσεων δεν έφτασε μέχρι τώρα στο παρά πέντε για να κλείσει. Με τους Κύπριους δεν είχα καμία προσφορά. Δεν είχα οικονομική προσφορά, δεν υπήρχε τίποτα.
Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης πουλάει. Πρέπει να υπάρχει όμως μια σοβαρή οικονομική πρόταση και θα πρέπει αυτός που θα αγοράσει να έχει τη δυνατότητα να πάει την ομάδα ψηλά.
Έδινα στους υποψήφιους αγοραστές μια εικόνα των οικονομικών δεδομένων. Στην Καβάλα υπάρχει μέλλον. Υπάρχουν επαφές, δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε, είναι θέμα χρόνου να κλείσει η συμφωνία. Ο ΑΟΚ έχει ένα κόστος. Γνωρίζετε πόσες ομάδες της Football League πωλούνται; Μπορεί τέλος του μήνα να ακούσετε ότι η ομάδα περνά σε άλλα χέρια. Άλλοι μπήκαν σε ομάδες και σε έναν ή δύο μήνες αποχώρησαν.
Κινούμαστε προς την κατεύθυνση της τακτοποίησης και των οφειλών. Πιστεύω είναι θέμα ημερών να υπάρξει τακτοποίηση. Αν δεν βρεθεί τίποτα, αυτό είναι απευκταίο σενάριο. Υπάρχει plan B. Υπάρχει καθημερινός αγώνας».

Last modified onΤετάρτη, 26 Ιούνιος 2013 15:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep