Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ήμασταν οικογένεια στην Καβάλα»

Ο νεαρίος αμυντικός της Καβλάλας, Γιάννης Κάργας αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε για την Καβάλα και για το μέλλον του.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κάργα στο www.kavalagoal.gr

«Θεωρώ πως ήμασταν πάρα πολύ καλοί σε όλο το πρωτάθλημα και το ξεκίνημά μας ήταν το ιδανικότερο προκειμένου να βάλουμε τις βάσεις από αγωνιστική σε αγωνιστική, υλοποιώντας από την αρχή το στόχο τον οποίο είχαμε θέσει για να επιστρέψει η ομάδα στη Superleague. Εκείνο το οποίο θέλω να σας πω είναι το γεγονός ότι μέσα στα αποδυτήρια όλοι ήμασταν μία παρέα, ήμασταν μία «οικογένεια» και πιστεύω ότι το γεγονός αυτό μας κράτησε όρθιους όταν στην εξέλιξη του πρωταθλήματος παρουσιάστηκαν κάποιες δυσκολίες.

 

Σ’ αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι όλοι οι συμπαίκτες μου ξεχώριζαν για τους εκπληκτικούς χαρακτήρες τους και έτσι καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα της Football League με αξιοπρέπεια και κυρίως υπερασπίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα της ομάδας της Καβάλας. Αυτό άλλωστε θεωρώ πως ήταν και χρέος μας να το πράξουμε. Δηλαδή με απλά λόγια θέλω να σας πω ότι το οικογενειακό κλίμα που υπήρξε στην ομάδα μεταξύ των ποδοσφαιριστών, των μελών της τεχνικής ηγεσίας και όλων όσων βρίσκονταν μέσα στα αποδυτήρια αποτέλεσε για μας το ισχυρότερο «όπλο» στην προσπάθεια που καταβλήθηκε. Ήμασταν δηλαδή μία παρέα, ήμασταν πολύ δεμένοι μεταξύ μας, πηγαίναμε όλοι μαζί για καφέ και αυτό μας κρατούσε και ταυτόχρονα μας έδινε δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.

 

Πρώτα απ’ όλα μου δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστήσω εκείνους οι οποίοι μου έδωσαν τη δυνατότητα, για να αγωνιστώ με τον Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα της Football League. Εκείνους δηλαδή οι οποίοι μου εμπιστεύθηκαν μία θέση βασικού στην ομάδα. πιο συγκεκριμένα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο ο οποίος με εμπιστεύθηκε για πρώτη φορά φανέλα βασικού όσο και τον Γιώργο Μαραντά που πήρε στη συνέχεια τη «σκυτάλη». Βέβαια οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη ευχαριστώντας παράλληλα και όλους τους συμπαίκτες μου στον Α.Ο.Κ.

 

Είχα τη δυνατότητα να αγωνιστώ μετά τον Ιανουάριο σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της Καβάλας και πιστεύω ότι αυτό για μένα αποτέλεσε μία πολύ καλή «υποθήκη» για το μέλλον. Δηλαδή θέλω να πω μ’ αυτό ότι προσπάθησα δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό να φανώ αντάξιος εκείνων που με εμπιστεύθηκαν θέση βασικού στην 11άδα της Καβάλας αποκτώντας πολύτιμες για μένα προσωπικά εμπειρίες. Βέβαια αυτό δεν ισχύει μόνο για μένα αλλά και για τους υπόλοιπους νεαρούς ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ του Α.Ο.Κ. και οι οποίοι είχαν όπως και εγώ πολλές ευκαιρίες. Σ’ αυτό το σημείο θέλω να πω ότι οι συμπαίκτες μου όπως οι Θόδωρος Τριποτσέρης, Δημήτρης Πλιάγκας και Γιάννης Χλωρός με την τεράστια εμπειρία τους μας βοήθησαν αρκετά, μας καθοδηγούσαν διαρκώς και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην αγωνιστική παρουσία την οποία είχαμε.

 

«Αποκομίσαμε πολλές εμπειρίες, μάθαμε πολλά πράγματα εκτός αλλά και εντός αγωνιστικών χώρων και τα εφόδια που πήραμε θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ για τη συνέχεια της δύσκολης καριέρας μας. Επαναλαμβάνω ότι πέρα από τα αγωνιστικά εφόδια που πήραμε από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι εξαιρετικοί χαρακτήρες τους, έδωσαν ακόμη μεγαλύτερη διάσταση στη βοήθεια που μας παρείχαν οι παίκτες αυτοί.

 

«Εγώ όπως και όλοι οι υπόλοιποι ελπίζουμε τα πράγματα να στρώσουν, ο Α.Ο.Κ. να πάρει το δρόμο του που πιστεύω ότι θα τον βρει και η ομάδα να επιστρέψει στη θέση που της ανήκει και αυτή είναι στη Superleague. Εκεί δηλαδή που αξίζει τον Α.Ο.Κ. πραγματικά να βρίσκεται. Εμείς το σίγουρο είναι ότι θα δίνουμε διαρκώς τον καλύτερό μας εαυτό, όποτε χρειάζεται θα τον ξεπερνάμε για το συμφέρον της ομάδας.

 

«Με το χέρι στην καρδιά θέλω να σας πω ότι εγώ εφόσον είμαι καλά με την ομάδα δεν τίθεται κανένα θέμα. Βέβαια από κει και πέρα οι φιλοδοξίες ενός νεαρού ποδοσφαιριστή μπορεί να συνεχίζονται με επόμενα σκαλοπάτια σε άλλες ΠΑΕ. Όμως εκείνο το οποίο πιστεύω είναι ότι ο Α.Ο.Κ. είναι μεγάλη ομάδα. Παράλληλα πιστεύω ότι και εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων, να κάνουμε μία σοβαρή καριέρα και όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή να είναι και τιμή για την ομάδα που μας είχε εντάξει στο δυναμικό της. Όπως για παράδειγμα η περίπτωση του μεγάλου ποδοσφαιριστή Θοδωρή Ζαγοράκη που ξεκίνησε από τον Α.Ο.Κ., πήγε στον ΠΑΟΚ, φόρεσε το περιβραχιόνιο της εθνικής Ελλάδος και είναι το ίνδαλμα για χιλιάδες νεαρούς ποδοσφαιριστές σε όλη την Ελλάδα. Αυτός δηλαδή με την προσωπικότητα που διέθετε, έκανε και τον Α.Ο.Κ. να καταθέσει την τιμή που τον είχε ποδοσφαιριστή του.


«Κατ’ αρχήν οφείλω στον κόσμο της Καβάλας να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που πέρσι ήταν διαρκώς δίπλα μας και στα δύσκολα στάθηκε στο πλευρό μας. Περάσαμε δύσκολους καιρούς και ο κόσμος αποτέλεσε το 12ο παίκτη και γι’ αυτό τον ευχαριστούμε πολύ. Όμως θέλω να σας πω ότι εμείς ζούμε και αναπνέουμε πρώτα απ’ όλα να βλέπουμε το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» γεμάτο και τον κόσμο της Καβάλας να μας δίνει δύναμη και ώθηση και στη συνέχεια να δούμε πολύ σύντομα την αγαπημένη μας ομάδα, τον Α.Ο.Κ. να επιστρέφει στη Superleague και να δίνει συνέχεια στη μεγάλη ιστορία που έχει».

Last modified onΠαρασκευή, 21 Ιούνιος 2013 17:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep