Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είμαστε γενναίοι στην Καβάλα»

 

Ο Δημήτρης Πλιάγκας αναφέρθηκε στα προβλήματα της Καβάλας και στην απόφαση να ολοκληρωθεί η χρονιά χωρίς προσφυγές.

Η συνέντευξη του Έλληνα μεσοεπιθετικού στο kavalagoal.gr

-Πώς σχολιάζεις τη φετινή χρονιά και την παρουσία της Καβάλας στο πρωτάθλημα της Football League;

«Φέτος πιστεύω πως η χρονιά ξεκίνησε για μας αλλά και για την ομάδα με τις καλύτερες προϋποθέσεις, βάζοντας τον πήχη αρκετά ψηλά και στοχεύοντας στην συμμετοχή μας στα play-off που θα μας οδηγούσαν στη Superleague. Σίγουρα στόχος μας ήταν μόνο η άνοδος αλλά ωστόσο αλλιώς ξεκίνησε η χρονιά και αλλιώς κατέληξε. Στην αρχή όλοι πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την άνοδο αλλά ωστόσο τα πράγματα έτσι όπως εξελίχθηκαν και με βάση τα προβλήματα τα οποία παρατηρήθηκαν, θεωρώ ότι ανέτρεψαν τα σχέδιά μας. Αυτό έγινε από τον Δεκέμβριο και μετέπειτα και τα προβλήματα τα οποία παρατηρήθηκαν, μας ανάγκασαν όλους μας για να αλλάξουμε τα σχέδιά μας. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στην «κούρσα» της ανόδου στη Superleague».

-Μέσα στα αποδυτήρια και μεταξύ των ποδοσφαιριστών υπήρχε μεγάλη ομοψυχία. Που οφείλεται αυτό;

«Οι Έλληνες κυρίως ποδοσφαιριστές θα ήθελα να σας πω ότι διακρίνονταν για τους καλούς τους χαρακτήρες και γενικότερα το κλίμα το οποίο είχε διαμορφωθεί μέσα στα αποδυτήριά μας ήταν πάρα πολύ καλό. Ήμασταν όλοι μία οικογένεια και θεωρώ προς την κατεύθυνση αυτή πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Καβάλα Κώστας Τσαλίκης σε συνεργασία με όλους όσους βρίσκονταν μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας. Μάλιστα θα ήθελα μέσα από αυτή τη συνέντευξη να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα και κυρίως να ευχαριστήσω όλους εκείνους οι οποίοι έβαλαν πάνω από όλα το συμφέρον της ομάδας και όχι το εγώ τους. Από τον Δεκέμβριο και μετέπειτα ωστόσο και με δεδομένα τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν συζητήσαμε μεταξύ μας οι ποδοσφαιριστές και είπαμε πως όσοι μείνουμε στην ομάδα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ομάδας στο έπακρο».

-Πόσο εύκολο είναι να κρατηθούν τα αποδυτήρια σε μια ομάδα όταν υπάρχουν προβλήματα;

«Από τον Δεκέμβριο και μετέπειτα όλοι μας μέσα στα αποδυτήρια γνωρίζαμε ότι η ομάδα θα αντιμετώπιζε προβλήματα μέχρι και το τέλος της περιόδου και γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι αυτό θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για μας. Ωστόσο όλοι οι ποδοσφαιριστές πήραν την απόφαση την οποία έπρεπε και προσωπικά εγώ την χαρακτηρίζω γενναία, για να συνεχίσουμε όλοι μαζί και να τελειώσουμε όσο πιο αξιοπρεπέστατα γίνεται το πρωτάθλημα της Football League».

-Πως σχολιάζεις το γεγονός ότι υπήρξε κάποια γκρίνια προς το πρόσωπό σου από μία μικρή ωστόσο μερίδα Καβαλιωτών φιλάθλων;

«Εντάξει σε κάθε γήπεδο, σε κάθε ομάδα υπάρχουν 5-10 φίλαθλοι οι οποίοι περίμεναν κάτι να στραβώσει, κάτι να μην πάει καλά στον Α.Ο.Κ. προκειμένου να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους. Ωστόσο θέλω να πω είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Καβαλιωτών φιλάθλων, μας βοήθησε, στήριξε την προσπάθειά μας και τους ευχαριστούμε που ήταν δίπλα μας και στάθηκαν στο πλευρό μας σε όλη την ποδοσφαιρική χρονιά».

-Τι κρατάς από το φετινό πρωτάθλημα της Football League;

«Κρατάω ότι μέσα από τα σημαντικά προβλήματα τα οποία παρατηρήθηκαν, γίναμε ακόμα πιο δυνατοί, αφήσαμε στην άκρη το εγώ μας και κοιτάξαμε αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον της ομάδας. Το ευχάριστο είναι ότι κατάφεραν και έπαιξαν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι πήραν παιχνίδια στα πόδια τους, απέκτησαν εμπειρίες και οι οποίοι πιστεύω ότι μπορούν και στο μέλλον να προσφέρουν αρκεί να προσέξουν οι ίδιοι και να προσεχθούν ανάλογα. Σε ότι έχει να κάνει με τον εαυτό μου, θέλω να σας πω ότι από τη φετινή παρουσία μου με την Καβάλα, κρατάω το ότι και εγώ από τη δική μου πλευρά κατάφερα να βάλω ένα λιθαράκι ώστε να τελειώσει η χρονιά για τον Α.Ο.Κ. χωρίς παρατράγουδα. Προσωπικά θα ήμουν ευχαριστημένος από τον εαυτό μου αν θα ανέβαινε η ομάδα στη Superleague. Και αυτό γιατί η προσωπική επιτυχία για κάποιον ποτέ δεν είναι υπεράνω της συλλογικής προσπάθειας. Αυτό ισχύει για μένα σε σχέση με τον Α.Ο.Κ.».

-Τι σκέφτεσαι για το μέλλον; Αρκετοί συμπαίκτες σου μας εξέφρασαν την άποψη, πως στην περίπτωση που υπάρξει διοικητική σταθερότητα στην ΠΑΕ Καβάλα θέλουν να μείνουν στον Α.Ο.Κ.. Η δική σου θέση για το θέμα αυτό ποια είναι;

«Και γω μαζί τους είμαι στο θέμα αυτό. Η Καβάλα είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία και πιστεύω ότι ο καθένας μας και με βάση αυτά που βιώσαμε αν αλλάξει κάτι στο θέμα της Διοίκησης και υπάρξει σταθερότητα και προοπτικές ταυτόχρονα θέλει να μείνει στην ομάδα. Άλλωστε ο Α.Ο.Κ. είναι από τις καλύτερες ομάδες και αυτό το έχει αποδείξει έμπρακτα και πολλές φορές. Αν λοιπόν υπάρξει σταθερότητα δε σας κρύβω ότι θα ήθελα να μείνω, στον Α.Ο.Κ. και να συνεχίσω να αγωνίζομαι σ’ αυτή την ομάδα».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Ιούνιος 2013 22:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep