Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Τσαλίκης: «Υπομονή έναν μήνα»

Ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Καβάλα, Κώστας Τσαλίκης, μίλησε στο flnews.gr για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Λίγο πολύ τα οικονομικά προβλήματα είναι γνωστά στην Καβάλα. Η φετινή χρονιά βγήκε, ωστόσο ο στόχος της επτάδας χάθηκε νωρίς. Ο γενικός αρχηγός των «Αργοναυτών», Κώστας Τσαλίκης έδωσε το στίγμα του για την επόμενη ημέρα της ομάδας λέγοντας τα εξής: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για την αξιοπρεπή πορεία που πραγματοποίησαν και όλο το προσωπικό που ήταν κοντά στην ομάδα. Ο κόσμος που ερχόταν στο γήπεδο δεν ήταν πολύς, αλλά δικαιολογημένα. Οι προπονήσεις πλέον σταμάτησαν και σε έναν μήνα θα έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά τα πράγματα για τη νέα σεζόν. Θα είμαστε σε επικοινωνία με τους παίκτες που έπαιξαν φέτος και θα τους ενημερώσω για το αν έχουμε καλά νέα, ή όχι. Θέλουμε να κρατήσουμε ένα κορμό για να υπάρχει ομάδα και του χρόνου».
Όσο για το αν αληθεύουν όσα ακούγονται περί ενδιαφερόμενων επενδυτών, είπε: «Αν δεν δω έμπρακτο ενδιαφέρον δεν πιστεύω τίποτα. Χορτάσαμε από αυτά. Τα χρέη της ομάδας πάντως δεν είναι πολλά. Το νούμερο είναι πολύ λογικό».
Για τον Γιώργο Μαραντά σχολίασε: «Έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια. Στήριξε την ομάδα, πήρε το ρίσκο, βγήκε μπροστά. Αν όλα πάνε καλά, πρέπει να αναγνωρίσουμε σε παιδιά όπως ο Γιώργος την προσπάθεια που έκανε».

Last modified onΤετάρτη, 29 Μάιος 2013 17:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep