Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν υπήρχαμε στο γήπεδο»

Πολλά τα παράπονα του Νίκου Παπαδόπουλου για την εμφάνιση ορισμένων ποδοσφαιριστών της Καβάλας.

Ο τεχνικός του ΑΟΚ, μετά την ήττα (2-0) από την Καβάλα δήλωσε: «Η ομάδα μου δεν βρισκόταν στο γήπεδο. Και όταν παίζουν μονάχα τέσσερις, πέντε παίκτες δεν μπορείς να πάρεις κάτι από το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών και καλή συνέχεια.

Έχω παράπονα από τους πάικτες μου. Ξέραμε ότι παίζαμε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό, αλλά πολλοί από τους παίκτες μου δεν ήταν στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις. Ίσως μας πήγε και το ματς λίγο στραβά στις πρώτες φάσεις, με τα δύο γκολ έπεσε η ψυχολογία, δεν είχαν κουράγιο να αντιδράσουν οι παίκτες. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο, δώσαμε κάποια θετικα στοιχεία, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι. Αν δείτε την Καβάλα σε προηγούμενα παιχνίδια δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είδατε σήμερα.

Δεν θα σας πω για τα διοικητικά μας προβλήματα. Σίγουρα η αποχή μας επηρέασε πάρα πολύ. Σχεδόν επτά ημέρες κάποιοι παίκτες ήταν εκτός προπόνησης την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτό φάνηκε πάρα πολύ στον αγωνιστικό χώρο. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος, γιατί πάντα πρέπει να έχεις ένα στόχο. Θα προσπαθήσουμε να τον διεκδικήσουμε μέσα από τις δυσκολίες που έχουμε και νομίζω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Πηγή: athlitika-psaxniwths.blogspot.gr

Last modified onΤετάρτη, 27 Μάρτιος 2013 23:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep