Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τσοκτουρίδης: «Δύο προτάσεις»

Ο πρόεδρος της Καβάλας, Γιώργος Τσοκτουρίδης προανήγγειλε διοικητικές εξελίξεις. Ποιες οι προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Οι «κυανόλευκοι» επέστρεψαν την Τρίτη (19/03) στις προπονήσεις έπειτα από την αποχή που έκαναν λόγω των οικονομικών οφειλών, αλλά το μυαλό όλων βρίσκεται στην επόμενη μέρα. Ο πρόεδρος του ΑΟΚ, Γιώργος Τσοκτουρίδης δήλωσε στην εφημερίδα «Εβδόμη» ότι: «Έχω δύο προτάσεις στα χέρια μου» και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ως την Παρασκευή (22/03) θα έχουν δρομολογηθεί οι σχετικές εξελίξεις.

Η πρώτη πρόταση που έχει ο Τσοκτουρίδης είναι από ομάδα Κύπριων επιχειρηματιών. Βέβαια, οι επαφές ξεκίνησαν αρκετές ημέρες πριν, δηλαδή πριν τις ραγδαίες εξελίξεις στην Κύπρο. Η ομάδα αυτή που έχει κάνει σχέδια ακόμα και για το γήπεδο, δεσμεύτηκε να απαντήσει ως την Παρασκευή (22/03). Η δεύτερη πρόταση έγινε γίνει από Καβαλιώτη παράγοντα του τοπικού ποδοσφαίρου, ο οποίος μαζί με κάποιους άλλους Καβαλιώτες έχουν ζητήσει να πάρουν στα χέρια τους την ΠΑΕ. Φαίνεται, λοιπόν, ότι άμεσα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει, δεδομένου ότι η τωρινή διοίκηση έχει κάνει γνωστό πως δεν μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά.

ΚΑΒΑΛΑ: Γιώργος Νελόπουλος.


Last modified onΤρίτη, 19 Μάρτιος 2013 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep