Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ξέρουμε ποιοι είμαστε»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι με την ψυχή που δείχνουν οι παίκτες του σε κάθε παιχνίδι, ο στόχος τους θα επιτευχθεί.

Μετά τη νίκη επί της Νικης Βόλου ο Παπαδόπουλος είπε: «Θα συμφωνήσω ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο στο ενεργητικό τους. Στο πρώτο ημίχρονο επιλέξαμε εμείς να πάμε σε έναν επιθετικό σχηματισμό και νομίζω ότι καταφέραμε αρκετές φορές να δημιουργήσουμε κάποιες προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο εμείς από την πλευρά μας αδικαιολόγητα θα έλεγα γυρίσαμε πίσω κυρίως από το άγχος που είχαμε και το οποίο προήλθε από την αδικαιολόγητη ήττα μας μέσα στον Θρασύβουλο. Έτσι λοιπόν μείναμε αρκετά πίσω και βέβαια δεν καταφέραμε να βγάλουμε στην κόντρα καλές επιθέσεις.
Δύο φορές που το κάναμε θεωρώ ότι θα έπρεπε να ήμασταν περισσότερο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Ευτυχώς για μας στη φάση που είχαν δοκάρι δεν ισοφαριστήκαμε και θεωρώ ότι ήρθε ένα καλό αποτέλεσμα για μας μετά την αναπάντεχη ήττα που είχαμε στην έδρα του Θρασύβουλου. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και να αφιερώσω τη νίκη μας σε έναν άνθρωπο ο οποίος σήμερα για τους δικούς του λόγους δεν ήρθε στο γήπεδο. Δε χρειάζεται να πω το όνομά του, είναι ένας φίλος μου και θέλω να του αφιερώσω αυτή τη νίκη.
Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Νίκη Βόλου και στον προπονητή της Γιώργο Χατζάρα και εύχομαι όπως και ο ίδιος είπε στη διάρκεια του πρωταθλήματος μπαίνοντας στην τελική ευθεία, όλοι έχουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα και εμείς από την πλευρά μας αρκετά με κίτρινες κάρτες και τραυματισμούς και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Πιστεύω δε ότι η ομάδα μας μέσα από την προσπάθεια που καταβάλλει αλλά και με την ψυχή που πρέπει να βγάζει σε κάθε παιχνίδι μπορεί να παίρνει αποτελέσματα και θα δούμε στο τέλος τι καταφέραμε.
Το σίγουρο είναι ότι αυτοί οι παίκτες δεν αντέχουν να αγωνίζονται Κυριακή και Τετάρτη και γενικότερα λόγω των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν σε όλες τις ομάδες της Football League τα ρόστερ εκ των πραγμάτων είναι περιορισμένα. Έτσι αντιλαμβάνεστε ότι μερικοί από τους ποδοσφαιριστές είναι σκασμένοι και για το λόγο αυτό υπάρχουν και τα σκαμπανεβάσματα που παρατηρούνται σε όλες τις ομάδες. Το ίδιο παθαίνουμε κι εμείς με την αλλαγή του ρόστερ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και όπως το έχω επισημάνει πολλές φορές το λέω και τώρα ότι η ομάδα μας σε ένα μεγάλο ποσοστό έχει αλλάξει. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι είμαστε και πιστεύω ότι με την ομαδικότητα και την ψυχή που θα βγάζουμε σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο ως το τέλος».

Για τη χρισμοποίηση του Γρηγόρη Παπαδόπουλου στο αρχικό σχήμα είπε: «Στον Γρηγόρη Παπαδόπουλο και τα υπόλοιπα νεαρά παιδιά τους πιστεύω και γι’ αυτό τους βάζω να παίξουν. Ο Γρηγόρης και στο προηγούμενο παιχνίδι θα έπαιζε απ’ την αρχή αλλά την τελευταία στιγμή προέκυψε μια αλλαγή. Ο Γρηγόρης είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ταλέντο αλλά σίγουρα είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Αυτό άλλωστε φάνηκε μετά το 60΄ του αγώνα με τη Νίκη Βόλου. Εμπιστεύομαι αυτά τα παιδιά και θα τους δίνω τις ευκαιρίες που πρέπει. Ήταν πολύ καλός στις προπονήσεις και γι’ αυτό έπαιξε. Άλλωστε όποιος είναι καλός στις προπονήσεις θα παίζει».

 

Ο Τάσος Παγώνης είπε: «Μετά το άτυχο αποτέλεσμα στη Φυλή και την ήττα που γνωρίσαμε από τον Θρασύβουλο θέλαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, στα νικηφόρα αποτελέσματα. Θα συμφωνήσω με το ότι κάθε ομάδα είχε από ένα καλό ημίχρονο στο ενεργητικό της. Εμείς ήμασταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος, δημιουργήσαμε φάσεις και πετύχαμε το γκολ με το οποίο πήραμε τη νίκη ενώ οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτεροι στην επανάληψη. Εμείς κρατήσαμε το αποτέλεσμα, πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης που θέλαμε τόσο πολύ και κοιτάμε τη συνέχεια».

Πηγή: kavalagoal.gr

Last modified onΤετάρτη, 13 Μάρτιος 2013 19:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep