Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Μας στοίχησαν οι τιμωρίες»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε πως η διαφορά στην ποιότητα της Καβάλας ήταν φανερή και έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα με τον Θρασύβουλο.

Να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι της Φυλής και να κοιτάξουν άμεσα το επόμενο ματς ώστε να επανέλθουν στις νίκες και να ανέβει η ψυχολογία τους ζήτησε ο τεχνικός της Καβάλας.

«Σε ένα κακό παιχνίδι κατά την άποψη μου, δεν φανήκαμε καλοί. Σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο, είχαμε πει να είμαστε πιο πιεστικοί μπροστά και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, αλλά δυστυχώς δεν το κάναμε αυτό. Είχαμε μια καλή ευκαιρία να προηγηθούμε, αλλά στη συνέχεια του παιχνιδιού κρατήσαμε παθητικό ρόλο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, να βάλουμε την μπάλα κάτω. Είχαμε κάποιες προϋποθέσεις να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς από μια στατική φάση, όπως γίνεται σε αρκετά παιχνίδια, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεχθήκαμε το γκολ. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, γιατί υπάρχει γρήγορα παιχνίδι την Τετάρτη που πρέπει να το κερδίσουμε και να επανέλθει ψηλά η ψυχολογία μας».

Τι έλειψε σήμερα από την Καβάλα;

«Δυστυχώς σήμερα, χωρίς να αποτελεί αυτό δικαιολογία, φάνηκε τα προβλήματα που έχουμε με κάρτες δείχνουν πως αυτοί οι παίκτες είναι σημαντικοί για την ομάδα και την ποιότητα που μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Θρασύβουλο, είχαμε δηλώσει αρκετούς παίκτες αναγκαστικά για αυτό το ματς και θα έχουμε απουσίες και με τη Νίκη Βόλου και με τον Εργοτέλη. Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να κοιτάς πίσω, πρέπει να διορθώνεις τα λάθη σου και να προχωράς».

Θα είναι σημαντικό για την πορεία του πρωταθλήματος αυτό;

«Πάρα πολύ σημαντικό. Δεν έχουμε ως ομάδα την ποιότητα να καλύψουμε κενά όπως αυτά του Ν’ Ντιαγιέ, του Τάσιτς, του Μαραγκού, του Ντουτσαρίδη. Τα παιδιά που μπήκαν μέσα προσπάθησαν, τα έδωσαν όλα, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το αποτέλεσμα. Υπάρχει και ο αντίπαλος που παίζει και για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν καλύτερος από εμάς».

Last modified onΚυριακή, 10 Μάρτιος 2013 19:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep