Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ακούγονται... καμπάνες στην Καβάλα

Στην Καβάλα δεν μπορούν να χωνέψουν πώς χάθηκε η νίκη στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου (2-2).

«Το πάθημα να μας γίνει μάθημα». Αυτό λένε στην Καβάλα μία μέρα μετά το ματς με τον Γάζωρο. Ενώ η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν 2-0 μπροστά στο σκορ στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη όχι μόνο έπαιξε με παίκτη λιγότερο (θα μπορούσαν οι παίκτες των «Αργοναυτών» να αποφύγουν τον καυγά στην ανάπαυλα), αλλά δέχτηκαν δύο τέρματα και ισοφαρίστηκαν.

Πάντως η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μετά το πρώτο 45λεπτο, οπότε και ο Ντουτσαρίδης αποβλήθηκε στη σύρραξη με τους Σερραίους, δεν θα περάσει έτσι. Χαρακτηριστικό είναι αυτό που είπε ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος μετά το ματς με τον Εθνικό«Υπάρχει ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας και σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να τα αφήνουμε αυτά να περνάνε έτσι. Πάνω απ’ όλα είμαστε ομάδα, θα πρέπει να κρατήσουμε την πειθαρχία εντός και εκτός αποδυτηρίων και αυτό είναι ένα θέμα δικό μας».

Την προσεχή αγωνιστική η Καβάλα θα αντιμετωπίσει στο «Ανθή Καραγιάννη» την Παναχαϊκή και θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την κούραση των Αχαιών (παίζουν την Τετάρτη με τον Ηρακλή) για να αποσπάσει τη νίκη. Απών θα είναι ο Παντελής Ντουτσαρίδης που αποβλήθηκε στο ματς με τον Εθνικό Γαζώρου, ενώ επιστρέφει ο Δημήτρης Πλιάγκας. Ο Τενέμα Ν' Ντιαγέ έχει κάποιες μικροενοχλήσεις, οι οποίες ωστόσο δεν μοιάζουν ικανές να του στερήσουν τη συμμετοχή στον επόμενο αγώνα.

Last modified onΤρίτη, 26 Φεβρουάριος 2013 16:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep