Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θετικός ο πόντος»

Ο τεχνικός της Καβάλας, Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από την ισοπαλία στο Αγρίνιο.

«Αν και ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και είχαμε δύο φάσεις στην αρχή, θα έλεγα ότι σήμερα ήμασταν αρκετά κακοί στο δημιουργικό κομμάτι. Φάνηκε για ακόμη μία φορά ότι η ομάδα αυτή είναι δύσκολο να παίζει Κυριακή – Τετάρτη. Είχαμε και κάποιες ελλείψεις λόγω καρτών και δε μπορούσα να φρεσκάρω την ομάδα και είχαμε μία κακή εικόνα. Παρ΄όλα αυτά η ομάδα μου έπαιξε καλή άμυνα.

Θα έλεγα ότι λίγες στιγμές κινδυνέψαμε παρότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή και ποιοτική ομάδα. Θα πω ένα μπράβο στους παίκτες μου για το αποτέλεσμα που πήραν απέναντι σε μια καλή και ποιοτική ομάδα και σίγουρα πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια όσον αφορά στο δημιουργικό κομμάτι.

Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια στο προηγούμενο παιχνίδι πριν τρεις μέρες που μόνο εμείς ξέρουμε τι περάσαμε. Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα θέμα ακόμη και να ζητήσω δημόσια συγγνώμη απ΄τον κόσμο του Παναιτωλικού για μια χειρονομία που έκανε ένας παίκτης μου. Παρότι έχουμε προβλήματα, αυτός ο παίκτης θα τιμωρηθεί από εμένα. Καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό και εύχομαι του χρόνου να είναι στη σούπερ λιγκ γιατί πραγματικά είναι μια ομάδα που το αξίζει».

Για τα προβλήματα μυικών τραυματισμών: «Σας είπα ότι οι παίκτες είναι κουρασμένοι. Όταν ένας παίκτης είναι κουρασμένος, προφανώς το κάνει και από μόνος του…».
Για το δημιουργικό κομμάτι: «Είμαι ένας προπονητής, ο οποίος έχει φιλοσοφία να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε σήμερα, έτσι όπως ήταν οι συνθήκες. Είχαμε και τον αντίπαλο, ο οποίος ήταν πολύ καλός και περιοριστήκαμε να κάνουμε μόνο άμυνα».

 

Πηγή: www.panaitolikos1926.gr

Last modified onΤετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2013 19:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep