Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εκστρατεία» ενόψει Βόλου

Η Καβάλα αντιμετωπίζει την Κυριακή (17/2) τον Ολυμπιακό Βόλου και οι οπαδοί της είναι διατεθειμένοι να τη στηρίξουν δυναμικά.

Στο στρατόπεδο της «Αργοναυτικής» ομάδας γνωρίζουν ότι με νίκη φτάνουν στον πόντο τον αντίπαλό τους και πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής από την προνομιούχο επτάδα. Αντίθετα αν ηττηθούν θα μείνουν επτά βαθμούς πίσω από τους «ερυθρόλευκους».  Ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος υπολογίζει εκ νέου τούς Ντος Σάντος και Ντουτσαρίδη που ήταν τιμωρημένοι, καθώς και τον Κοτίτσα που ήταν τραυματίας.

Αντίθετα ο Κούτεφ δεν ξεπέρασε τελικά τις ενοχλήσεις και έμεινε εκτός, όπως και οι Ζιαμπάρης και Καπνόπουλος.  Συνολικά 21 ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Κιλκισιώτη τεχνικού, από τους οποίους θα κοπούν τρεις για να συμπληρωθεί η 18άδα. Οι οπαδοί της Καβάλας έχουν κινητοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό και εκτιμάται ότι πρώτη φορά, ύστερα από το ματς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, θα υπάρχει τόσο μεγάλη προσέλευση.

Η αποστολή: Αποστολίδης, Σουλογάνης, Πακάλτσης, Παγώνης, Μαραγκός, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Ντόσης, Τάσιτς, Κάργας, Ν' Ντιαγιέ, Γελαδάρης, Χλωρός, Πλιάγκας, Μπρατσιάνι, Πάτο, Ρεβυθόπουλος, Τσομπανόπουλος, Ντος Σάντος, Ντουτσαρίδης, Κοτίτσας.

Last modified onΣάββατο, 16 Φεβρουάριος 2013 18:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep