Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στόχος μας η πρώτη επτάδα»

Στόχος της Καβάλας είναι η πρώτη επτάδα σύμφωνα με τον προπονητή της, Νικο Παπαδόπουλο. Στόχος της Καβάλας είναι η πρώτη επτάδα σύμφωνα με τον προπονητή της, Νικο Παπαδόπουλο.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε πως τα γκολ ήταν καθοριστικά για να φέρει στα μέτρα της η Καβάλα το παιχνίδι και να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τα Γιαννιτσά.

Ο προπονητής της Καβάλας, είπε πως η ομάδα του στάθηκε τυχερή στο ξεκίνημα που δεν δέχθηκε γκολ από την Αναγέννηση και από εκεί και πέρα πήρε το προβάδισμα και την διαφορά ασφαλείας για το δεύτερο ημίχρονο.

«Δεν έγινε καλό παιχνίδι. Η Αναγέννηση στην πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού θα μπορούσε να είχε προηγηθεί και αυτό θα έδινε άλλη τροπή στο παιχνίδι. Ευτυχήσαμε εμείς να σημειώσουμε πρώτοι γκολ και να έρθει ακόμη ένα πριν το τέλος του ημιχρόνου. Αυτό έφερε το παιχνίδι στα μέτρα μας και από εκεί και πέρα ήταν πιο εύκολο το έργο μας. Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε καμία από τις δύο ομάδες να δημιουργήσει και έγιναν ελάχιστες φάσεις. Στόχος μας είναι να πλασαριστούμε στην πρώτη επτάδα και αυτό θα κυνηγήσουμε στα παιχνίδια του δεύτερου γύρου. Κλείσαμε τον πρώτο με δύο διαδοχικές νίκες και προχωράμε».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep