Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τσοκτουρίδης: «Σύντομα εξελίξεις»

Ο πρόεδρος της Καβάλας, Γιώργος Τσοκτουρίδης προανήγγειλε διοικητικές εξελίξεις.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ από την αρχή της σεζόν ανέφερε ότι δεν μπορεί μόνος του να σηκώσει το οικονομικό βάρος των υποχρεώσεων στη Football League και όπως διέρρευσε από το περιβάλλον του, την Πέμπτη (07/02) είχε συνάντηση στην Αθήνα με ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες.

Την Παρασκευή (08/02), μάλιστα, ο Τσοκτουρίδης σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της Πρωινής ανέφερε: «Μιλάω εδώ και αρκετό καιρό με διάφορους επιχειρηματίες εκτός Καβάλας. Έχω μείνει μόνος μου στην προσπάθεια να κρατήσω ζωντανή την ομάδα και δεν μπορώ να ανταποκριθώ άλλο στις οικονομικές απαιτήσεις. Εντός της επόμενης εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις».

Ο Τσοκτουρίδης μίλησε και στην ιστοσελίδα kavalagoal.gr λέγοντας τα εξής: «Eδώ και πάρα πολύ καιρό ο Α.Ο.Κ. αναζητάει επενδυτές. Ως γνωστών είχαμε ξεκινήσει μία προσπάθεια με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Καβάλα η οποία δεν ευοδώθηκε δεδομένου του ότι δεν υπήρξε ενδιαφέρον από πλευράς των Καβαλιωτών για να πάρουν μετοχές της ΠΑΕ και έτσι προχωρήσαμε στο επόμενο στάδιο το οποίο είναι, η άμεση πώληση-εκχώρηση των μετοχών. Δηλαδή θέλω να σας πω ότι είμαστε στη διαδικασία αναζήτησης, επιχειρηματιών, κατά προτίμηση Καβαλιωτών οι οποίοι θα θέλουν να μπουν στην ΠΑΕ Καβάλα, να επενδύσουν, να αναλάβουν τις τύχες του ιστορικού σωματείου και να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας ώστε να μπορέσουν να το οδηγήσουν ψηλά εκεί που πραγματικά ανήκει να βρεθεί ο Α.Ο.Κ. Έχω μιλήσει και με Καβαλιώτες αλλά και με Αθηναίους.

Υποθέτω ότι όποιος πάρει το πακέτο θα θελήσει να το πάρει ολόκληρο ώστε να μπορέσει να διοικήσει. Δηλαδή άλλο το ενδιαφέρον που εκφράστηκε από πλευράς Καβαλιωτών επιχειρηματιών και διαφορετικό εκείνο το ενδιαφέρον που εκφράστηκε από Αθηναίους επενδυτές. Πάντως εκείνο το οποίο θέλω να ξεκαθαρίσω είναι το ότι εφόσον Καβαλιώτες εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για να αναλάβουν τις τύχες της ΠΑΕ Καβάλα σαφώς και θα προτιμηθούν αυτοί».

Η επόμενη μέρα για τον Α.Ο.Κ. πιστεύω ότι θα είναι ακόμη καλύτερη από αυτή που υπάρχει σήμερα δεδομένου του ότι η ομάδα στην παρούσα χρονική περίοδο που βρισκόμαστε ασφυκτιεί οικονομικά και εφόσον υπάρξει ερχομός νέων επενδυτών ο Α.Ο.Κ. θα μπορέσει να πάρει ανάσες έτσι ώστε να δει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξίa. Τα πάντα είναι ανοιχτά. Εμένα θα με ενδιέφερε να είμαι στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο όταν αυτό προκύψει γιατί θέλω να είμαι κοντά στον Α.Ο.Κ., να παρέχω τις ιατρικές μου υπηρεσίες αλλά από την άλλη πλευρά θα ήθελα να σας πω ότι αδυνατώ, δεδομένων των οικονομικών μεγεθών, να ανταπεξέλθω τώρα στις οικονομικές απαιτήσεις που υπάρχουν. Γι’ αυτό ζητάω να βρεθούν και άλλα άτομα κοντά μου έτσι ώστε η ομάδα να μην αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα».


* Για το ματς της Κυριακής (10/02) με την Αναγέννηση Γιαννιτσών δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ντουτσαρίδης, Ντος Σάντος.

Last modified onΠαρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2013 17:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep