Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κάποιοι παίζουν για τον εαυτό τους»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος κατηγόρησε ορισμένους παίκτες του μετά το παιχνίδι με την Επανομή.

Ο προπονητής της Καβάλας είπε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου: «Θα ξεκινήσω τις δηλώσεις μου λέγοντας ότι τις τελευταίες δύο μέρες προσπαθώ να εμψυχώσω τους παίκτες μου μετά το άτυχο αλλά και κακό αποτέλεσμα στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό. Παιχνίδι στο οποίο κατά τη γνώμη μου έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και στο τέλος δεν πήραμε ούτε έναν. Οι ποδοσφαιριστές μου δεν ήταν καλά στην ψυχολογία τους μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι, προσπάθησα να τους πείσω ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο, ένα διαφορετικό αντίπαλο απ’ ότι ήταν στις πρώτες αγωνιστικές και νομίζω ότι αυτό το έδειξε σήμερα. Η Επανομή είναι μία ομάδα η οποία μπορεί και θα δυσκολέψει πολλούς αντιπάλους στην εξέλιξη του πρωταθλήματος της Football League.

Βέβαια θα ήθελα να τονίσω ότι για μας παίζει σημαντικό ρόλο η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και θα έλεγα ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές μου έχουν μείνει ακόμα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλάδος. Ότι δηλαδή πήγαν καλά, τους είδε πολύς κόσμος αλλά αυτή η νοοτροπία και κυρίως σε ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας θα πρέπει να αλλάξει και σίγουρα το ποδόσφαιρο δεν παίζεται ούτε με λόγια ούτε αν έπαιξες καλά σε ένα παιχνίδι. Θα πρέπει να συνεχίζεις, να έχεις διάρκεια για να πετύχεις κάποια πράγματα. Όσον αφορά το παιχνίδι πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, είχαμε κάποια διαστήματα που η μπάλα κυκλοφορούσε αρκετά καλά και γενικότερα εκτιμώ ότι πήγαν τα πράγματα όπως ακριβώς δουλέψαμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

 

Έτσι ήρθε και το πρώτο μας γκολ. Σίγουρα σε κάθε παιχνίδι κοιτάζω λόγω της κούρασης που υπάρχει όπως προείπα να φρεσκάρω την ομάδα με παίκτες οι οποίοι δεν έπαιξαν την προηγούμενη αγωνιστική έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα της Football League. Δεν ξέρω αν το δεύτερο γκολ ήταν φάουλ γιατί δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αλλά πιστεύω ότι θα είχε διαφορετική τροπή το παιχνίδι κι εγώ εάν δε σκοράραμε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ίσως να δυσκολευόμασταν αφού όσο περνούσε ο χρόνος η κούραση θα φαινόταν περισσότερο. Βέβαια θα ήθελα από την άλλη πλευρά να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κάνουν από την αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν, το έχω ξαναπεί αυτό κι αυτά τα παιδιά θέλουν να ακούσουν κάτι θετικό. Θέλουν δηλαδή να έρθει κάποιος στα αποδυτήρια για να τους πει κάτι θετικό για να τους βοηθήσει. Αυτό θέλω κι εγώ. Και πάλι συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια και τη νίκη, θέλουμε να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ κοντά, και θέλω κι εγώ να ευχηθώ στην Επανομή η οποία έχει καλή ομάδα και θα δυσκολέψει πολλούς αντιπάλους, και να ευχηθώ στον συνάδελφό μου, προπονητή της Αναγέννησης Επανομής Κώστα Βελιτζέλο καλή συνέχεια και να υλοποιηθούν οι προσπάθειές του για σωτηρία της ομάδας».

 

-Μετά από σχετική ερώτηση που υποβλήθηκε για το εάν έμεινε ο ίδιος ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε τα εξής:

«Όχι δεν είμαι ευχαριστημένος. Αυτό άλλωστε φάνηκε και από τις δύο αλλαγές στις οποίες προχώρησα. Και δυστυχώς η ομάδα θα μπορούσε να έχει και πρόβλημα αφού αμέσως θα μπορούσε να έρθει και κάποιος τραυματισμός και για περίπου 30 λεπτά το πρόβλημα ήταν ορατό. Δεν κρατούσαμε την μπάλα όσο έπρεπε σε γενικές γραμμές και θα επαναλάβω και πάλι ότι κάποιοι έχουν μείνει στο ματς με τον Ολυμπιακό και μάλλον παίζουν μόνο για τον εαυτό τους, για να φανούν. Αυτό εδώ το κομμάτι εγώ θα το αλλάξω και δε θα το αφήσω να συνεχιστεί ούτε μία ημέρα. Είμαστε μία ομάδα και η συγκεκριμένη ομάδα θέλει 11 ποδοσφαιριστές συν εκείνους που μπαίνουν ως αλλαγή να δίνουν τα πάντα, να τρέχουν, να μαρκάρουν και να βοηθάνε ο ένας τον άλλο. Αλλιώς δεν μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Δεν είμαστε δηλαδή η ομάδα η οποία διαθέτει στο ρόστερ της τους ποιοτικότερους παίκτες και πρέπει όσοι ποδοσφαιριστές παίζουν να δίνουν το 100% των δυνάμεών τους».

 

 

Ο παίκτης της Καβάλας, Τάσος Παγώνης, είπε: «Το παιχνίδι σήμερα ήταν πιο δύσκολο από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα (3-0) καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία παρά το γεγονός ότι βρίσκεται χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας έκανε κάποιες κινήσεις στον μεταγραφικό τομέα, τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και τους οποίους δε γνωρίζαμε. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας που καταφέρνουμε στα εντός έδρας παιχνίδια που δίνουμε να παίρνουμε τις νίκες και πιστεύω ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια που έπονται θα έρθουν και οι βαθμοί.

Μάλιστα στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι μας μέσα στις Σέρρες ήμασταν πραγματικά άτυχοι. Υπάρχει μία κούραση την οποία γνωρίζει και επισήμανε ο προπονητής μας. Μία κούραση η οποία είναι φυσιολογική αφού το πρωτάθλημα διεξάγεται όπως διεξάγεται. Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο αλλά θέλω παράλληλα να τονίσω ότι περιμένουμε περισσότερο κόσμο στο «Ανθή Καραγιάννη» γιατί οι Καβαλιώτες αγαπούν την ομάδα της Καβάλας και εμείς από την πλευρά μας ως ποδοσφαιριστές τα δίνουμε όλα ώστε ο Α.Ο.Κ. να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται παρά τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν. Άλλωστε είναι και δικό μας θέλω η ομάδα να πάει μπροστά, να πάει καλά γιατί την έχουμε αγαπήσει πραγματικά και θέλω να έρχεται περισσότερος κόσμος μέσα στο γήπεδό μας».

 

Πηγή: kavalagoal.gr

Last modified onΤετάρτη, 06 Φεβρουάριος 2013 18:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep