Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ενθύμιο το... χέρι

Άνοστη ισοπαλία (0-0) στην Καβάλα, με την ΑΕΚ να διαμαρτύρεται για πέναλτι σε χέρι του Ντιέ. Ανοικτοί λογαριασμοί για τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Επηρεασμένοι από το πολύ κρύο οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας και της ΑΕΚ προσέφεραν θέαμα μόνο για ένα ημίχρονο και τελικά έμειναν στο 0-0 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 3ης φάσης του Κυπέλλου.

Οι «Αργοναύτες» ξεκίνησαν δυνατά και έχασαν ευκαιρίες με τους Χλωρό (11'), Ντόση (11'), όμως οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν την απόδοσή τους στη συνέχεια και βρέθηκαν κοντά στο γκολ στο 30' με κεφαλιά του Παπαδημητρίου στο δοκάρι. Ένα λεπτό μετά ο διαιτητής Μαντάκης κακώς δεν έδειξε την άσπρη βούλα σε χέρι του Ντιέ έπειτα από σου του Βλάχου. Στο δεύτερο ημίχρονο φάσεις δεν υπήρχαν, με τις δύο ομάδες να μην δείχνουν διάθεση να δημιουργήσουν και έτσι άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ στις 20 Δεκεμβρίου.

ΚΑΒΑΛΑAποστολίδης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Ντιέ, Χλωρός (77' Οξύζογλου), Παγώνης Ντόσης, Πλιάγκας (59' Μπρατσιάνι), Ανασταστόπουλος (68' Ντος Σάντος).

ΑΕΚΑραμπατζής, Βλάχος, Μπουγαΐδης, Γιάγκο, Τσούπρος, Τσουκαλάς, Ρίκκα, Γροντής, Σταματής (75' Παυλής), Παπαδημητρίου (88' Κουρέλλας), Κατίδης (75' Κατσικοκέρης).

Last modified onΠέμπτη, 13 Δεκέμβριος 2012 20:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep