Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δουλειά στην ψυχολογία

Ο Νίκος Παπαδόπουλος προσπαθεί να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές της Καβάλας περισσότερο στην ψυχολογία και στα θέματα της τακτικής. Ο Νίκος Παπαδόπουλος προσπαθεί να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές της Καβάλας περισσότερο στην ψυχολογία και στα θέματα της τακτικής.

Στην Καβάλα η έλευση του Νίκου Παπαδόπουλου φέρνει νέο αέρα και ο ΑΟΚ επιδιώκει μια νέα αρχή από το ματς της Κυριακής με την Καλλονή.

Ο νέος προπονητής της Καβάλας δουλεύει αρκετά αυτές τις πρώτες ημέρες στον τομέα της ψυχολογίας και της τακτικής, ώστε οι παίκτες του να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Καλλονή. Η νίκη μοιάζει απαραίτητη για να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα της Μακεδονίας και ο Νίκος Παπαδόπουλος προσπαθεί να δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες.

Στα αγωνιστικά, ο Δημήτρης Γελαδάρης αναμένεται να προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής, ενώ στις σίγουρες επιστροφές είναι αυτή του Μπρατσιάνι που εξέτισε την ποινή του. Παράλληλα ο Τάσος Παγώνης που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες δεν θα αγωνιστεί στο ματς με τον Φωκικό.

Η διοίκηση της Καβάλας με την τοποθέτηση του τεχνικού διευθυντή της Κώστα Τσαλίκη δήλωσε την ικανοποίηση της για τη συνεργασία με τον Νίκο Παπαδόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε προπονητή με φιλοδοξίες που ταυτίζονται με αυτές της ομάδας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep