Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Τρίποντο και χωρίς προπονητή»!

Ο πρόεδρος της Καβάλας, Γιώργος Τσοκτουρίδης αναφέρθηκε στο διαζύγιο με τον Κώστα Βασιλακάκη.

Στην ΕΡΑ Σπορ φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (03/12) ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, προκειμένου να μιλήσει για την αποχώρηση του Βασιλακάκη από την τεχνική ηγεσία. Όπως έδειξε ο ίδιος, ο ΑΟΚ δεν βιάζεται να προσλάβει τον διάδοχο, αν και ήδη γίνονται συζητήσεις.

Αναλυτικά ο Τσοκτουρίδης δήλωσε:

«Ο κύκλος του Κώστα Βασιλακάκη στην Καβάλα έκλεισε. Είναι ένας πολύ αξιόλογος προπονητής που έδωσε πολλά στον ΑΟΚ και το ίδιο θα κάνει και στην επόμενη ομάδα που θα πάει. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι φταίει ο προπονητής. Γενικότερα προσπαθούμε ν’ αλλάξουμε το κλίμα και κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να δώσουμε πνοή στην ομάδα. Είθισται από τη στιγμή που δεν είναι δυνατή άλλη αλλαγή να αλλάζει ο προπονητής. Θέλουμε η ομάδα να ξαναβρεί τον βηματισμό της και να επιστρέψει το συντομότερο στις νίκες».

Για τον στόχο του ΑΟΚ

«Παραμένει ίδιος. Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε ματς που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε ακόμα και την άνοδο. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, αλλά έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μαχητές και θα τα καταφέρουμε».

Για το σύντομο διάστημα που «χτίστηκε» η Καβάλα:

«Σε τέσσερις ημέρες φτιάχτηκε η ομάδα. Κανείς ποδοσφαιριστής δεν δεσμευόταν λόγω της κατηγορίας, που δεν ήταν γνωστή. Αναγκαστήκαμε να υπογράψουμε συμβόλαια μέσα σε 48 ώρες, ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα. Οι παίκτες δεν γνωρίζονταν. Θέλει χρόνο. Προετοιμασία δεν έγινε το καλοκαίρι, γι’ αυτό και η αναμενόμενη κοιλιά».

Για τον διάδοχο του Βασιλακάκη:

«Γίνονται κινήσεις. Δεν ξέρω αν την Κυριακή έχουμε καταλήξει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να νικήσουμε την Καλλονή. Αν οι φίλαθλοι μας υποστηρίξουν και γεμίσουν το γήπεδο έχουμε πολλές πιθανότητες, ανεξάρτητα με το ποιος θα είναι στον πάγκο, να νικήσουμε. Υπηρεσιακός μέχρι να βρεθεί προπονητής θα είναι ο Γιώργος Μαραντάς».

Last modified onΔευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2012 17:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep