Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βασιλακάκης: «Καλή συγκομιδή»

Ικανοποιημένος ο προπονητής της Καβάλας από τους βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει οι «αργοναύτες» μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Βασιλακάκης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Πρωινή TV».

- Πείτε μας δυο λόγια για τη μέχρι τώρα πορεία, καθώς μια ομάδα που δεν έχει κάνει μέχρι τώρα προετοιμασία, έχει σπάσει τα κοντέρ, διαψεύδοντας κάθε αντίθετη πρόβλεψη.

«Είναι γεγονός ότι καθυστερήσαμε να συμπληρώσουμε το ρόστερ, είχαμε ελλιπέστατη προετοιμασία, αφού δεν υπήρχε ο χρόνος. Δεν ξέραμε αν μπει ή δε μπει η ομάδα στη Β' Εθνική. Από εκεί και μετά, στο χρόνο που μας είχε απομείνει προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε ως ομάδα μια ομοιογένεια. Να αποκτήσει όσο μπορούμε χαρακτήρα, σε συνδυασμό πάντα με τα τακτικά στοιχεία και τα τρεξίματά μας. Πολύ περισσότερο με το μυαλό να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες που θα είχαμε στις αρχές του πρωταθλήματος.

Πιστεύω ότι μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει. Η συγκομιδή των βαθμών, πιστεύω ότι είναι καλή. Από εκεί και μετά αυτό δε σημαίνει και τίποτα. Αυτό το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Εχουμε παίξει 6 παιχνίδια και έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να περάσουμε και άλλα στοιχεία στο παιχνίδι μας. Όσο γίνεται περισσότερα. Το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση και θέληση από τα παιδιά. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που μπορέσαμε και αντεπεξήλθαμε, σε όλες αυτές τις δυσκολίες που συναντήσαμε».

- Θα φανεί σε κάποια στιγμή ως πρόβλημα, το γεγονός ότι δεν έγινε η προετοιμασία; Μπορεί να το ξεπεράσει τελείως;

«Πάντοτε η προετοιμασία είναι η βάση για να μπορέσει η ομάδα να έχει διάρκεια. Από εκεί και μετά όμως, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η δουλειά που γίνεται όλη τη χρονιά. Εμείς προσπαθούμε σε αυτό το διάστημα και όσο μπορούμε, γιατί έχουμε και συνεχόμενα παιχνίδια, να δουλεύουμε πάνω σε ορισμένα πράγματα για να είμαστε έτσι όπως πρέπει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Μέσα στην εβδομάδα δουλεύουμε πάνω στον αντίπαλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Παίζει μεγάλο ρόλο η τακτική».

- Πώς έχετε δει το πρωτάθλημα; Είναι νωρίς για συμπεράσματα, για τις ομάδες που θα είναι στην κορυφή ή πιο κάτω;

«Είναι νωρίς. Βλέπουμε στη βαθμολογία ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι πολύ κοντά. Αυτό σημαίνει ότι μια ομάδα αν κάνει μία ή δυο σερί νίκες μπορεί να βρεθεί ψηλά. Αντιθέτως, αν μια άλλη ομάδα έχει ένα ή δυο κακά αποτελέσματα, μπορεί να βρεθεί χαμηλά. Οπότε για μένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η σταθερότητα που θα δείξει η κάθε ομάδα, όχι μόνο στα αποτελέσματα αλλά και στην απόδοσή της».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Νοέμβριος 2012 17:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep