Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αύξηση Μ.Κ. στην Καβάλα

Στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής (02/11) στην Καβάλα συζητήθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Τσοκτουρίδης έχει δηλώσει ότι μόνος του δεν μπορεί να συνεχίσει να αντεπεξέρχεται. Στο ΔΣ της Παρασκευής (02/11), λοιπόν, ο ίδιος μαζί με τους Χαράλαμπο Κουφατζή, τον εκπρόσωπο του ΔΣ του ερασιτέχνη, Κώστα Κανάκη και τα μέλη Βασίλη Λαμπαδίτη, Βασίλη Μαρσέλο και Ιπποκράτη Παχίδη συζήθηκαν το οικονομικό ζήτημα για περισσότερο από τρεις ώρες.

Ο Τσοκτουρίδης αναφέρθηκε στην αδυναμία του να συνεχίσει μόνος του, ενώ τόνισε ότι είναι ανοικτός σε προτάσεις έναντι χαμηλού οικονομικού ανταλλάγματος. Φυσικά, στο τραπέζι έπεσε και η άυξηση μετοχικού κεφαλαίου για την εισροή χρημάτων στην ΠΑΕ και αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.

To βράδυ της Παρασκευής (02/11) εκτός απροόπτου θα εγκριθεί από το ΔΣ η απόφαση για αύξηση Μ.Κ. και, φυσικά, θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν έπειτα από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο. Σημειώνεται ότι οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, ενώ τραυματίες αποχώρησαν οι Μπρατσιάνι, Χλωρός, Ντόσης.

Last modified onΠαρασκευή, 02 Νοέμβριος 2012 18:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep